5 priedai iPhone kamerą pakylėsiantys į kitą lygį

Daugelis vartotojų iPhone naudoja ne tik pokalbiams telefonu, elektroniniams susirašinėjimui ar naršymui internete, bet ir fotografavimui bei filmavimui. Profesionaliau foto/video užsiimančius iPhone vartotojus gali sudominti keli iPhone skirti priedai.

olloclip 4-in–1 Lens Kit

Šiame iPhone 6 ir iPhone  6 Plus skirtų, priekinei ir galinei kamerai skirtų objektyvų rinkinyje yra:

olloclip 4-in–1 Lens Kit
  • „fish-eye“ objektyvas,
  • plačiakampis objektyvas
  • 10x macro objektyvas
  • 15x macro objektyvas
  • trijų spalvų pakabukai/laikikliai

Perkant iš Amazon kai kurie pardavėjai siūlo universalų trikojį dovanų, tačiau šių objektyvų pardavėjai iš Amazon į Lietuvą nesiunčia.

Kilmės šalis: JAV, HS kodas: 9002.90.0090

Perkant „olloclip 4-in–1 Lens Kit“ iš gamintojo svetainės galima rinktis iš 5 skirtingų spalvų derinių: sidabro spalvos objektyvas ir juodas laikiklis, aukso spalvos objektyvas ir baltas laikiklis, raudonas objektyvas ir juodas laikiklis, sidabro spalvos objektyvas ir baltas laikiklis.

Perkant gamintojo svetainėje, „olloclip 4-in–1 Lens Kit“ kaina su atsiuntimu į Lietuvą 90,22 € (79,99 € objektyvų rinkinys ir 10,23 € siuntimas).

Jei naudojate ne iPhone 6/iPhone 6 Plus, kitiems iPhone modeliams skirtus olloclip objektyvus galite atsiųsti iš Europinio Amazon, tokiu atveju nereikės mokėti mokesčių.

Mpow 3 in 1 Clip-On Lens Kit

Šis objektyvų rinkinys panašus į aukščiau paminėtą, tačiau jame yra trys objektyvai: 180˚ fisheye, 0,65x plačiakampis ir 10x makro. Jis taip pat ir pigesnis nei aukščiau paminėtas rinkinys.

Šį, Mpow 3 in 1 Clip-On Lens Kit, iPhone 6 / 6 Plus, iPhone 5/5s/4/4S skirtą objektyvų rinkinį gamintojas platina per Amazon

Mpow 3 in 1 Clip-On Lens Kit

Rinkinyje taip pat yra: 1 laikiklis, 2 objektyvų dangteliai, 1 dulkių šluostė, instrukcija ir dėžutė. Šis rinkinys, be iPhone, taip pat gali būti naudojamas su HTC, Samsung išmaniais telefonais, iPad, Tablet PC ir nešiojamais kompiuteriais bei daugeliu kitų įrenginių ar situacijų, kuriose toks objektyvų rinkinys gali būti panaudotas.

Nova Off-camera Wireless Flash

Nova Off-camera Wireless Flash

Šis priedas gali gerokai palengvinti gyvenimą kai fotografuojant reikalinga blykstė, tačiau tiesioginė „į kaktą“ nėra pats tinkamiausias būdas pasirinktai kompozicijai arba reikia apšviesti didesnį. Ši blykstė taip pat padės kūrybingiau nufotografuoti ar realizuoti savo idėją, o jei dar pasitelkti papildomus objektyvus, tai nuotrauka gali tapti visiškai profesionalaus lygio.

Nova Off-camera Wireless Flash galima įsigyti gamintojo svetainėje arba iš Amazone (JAV)

Perkant gamintojo svetainėje ši iPhone skirta blykstė kainuos 83 € (63 € Nova Bluetooth iPhone Flash ir 20 € atsiuntimas į bet kurią ES šalį). Perkant iš Amazone kaina 59 USD + siuntimas + mokesčiai.

YOPO iPhone 6 Camera Lens Kit

YOPO iPhone 6 Camera Lens Kit

Tai dar vienas iPhone 6 skirtų objektyvų rinkinys. Jame be fisheye, macro ir plačiakampio objektyvų yra ir 12x teleobjektyvas.

Be „stiklų“ rinkinyje yra aliuminio trikojis, iPhone laikiklis, krepšelis, šluostė, dangteliai ir t.t.

Šį, YOPO iPhone 6 Camera Lens Kit atsisiųsti iš Amazon. Ar pasiseks rasti pardavėją siunčiantį į Lietuvą - laimės dalykas.

Standartinė rinkinuko kaina JAV 79,99 USD, bet yra pardavinėjančių ir pigiau. Jei rasite kas siunčia į Lietuvą, tai dar prie sumos reikės pridėti siuntimo kaštus ir lietuviškus mokesčius.

Toch TM Universal Clip-on Fish Eye Lens

Toch TM Universal Clip-on Fish Eye Lens

Šis fisheye objektyvas puikiai atlieka savo darbą ir yra sąlyginai nebrangus. Jį taip pat galima naudoti su daugeliu išmaniųjų telefonų.

Toch TM Universal Clip-on Fish Eye Lens galima įsigyti iš Amazon

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų