Žvilgsnis į priešų stovyklą: Samsung pelnas krenta

Tema: Samsung

Analitikai spėja, kad trečio metų ketvirčio finansiniai Samsung rezultatai, dėl padidėjusios konkurencijos bus gerokai mažesni nei tikėtasi.

Trečio 2014 metų ketvirčio Samsung finansiniai rezultatai gali nuvilti šios kompanijos mylėtojus ir akcininkus, nes ji išgyvena sunkų didelės konkurencijos laikotarpį. Tiek high-end, tiek ir low-end telefonų rinkos dalyvių produktai sudaro didžiulę konkurenciją šiai Pietų Korėjos gigantei. Nauji Apple iPhone 6 modeliai šį, ir taip nemanką spaudimą Samsung kompanijai tik dar labiau padidino.

Nežiūrint to, kad Samsung telefonų išsiuntimai nežymiai padidėjo, dėl Kinijos low-end telefonų gamintojų sukuriamo spaudimo ir high-end’inio iPhone, kuris Samsung šviesią ateitį sumalė į miltus, pasirodymo Wall Street Journal analitikai mano, kad Samsung savo finansinių trečio metų ketvirčio rezultatų paskelbimo metu praneš apie iki 62 proc. sumažėjusį pelną ir tai bus ketvirtas iš eilės ketvirtis kai šios kompanijos pajamos krenta.

Apple, vienas pagrindinių Samsung komponentų užsakovų ženkliai sumažino savo užsakymų kiekį iš šios Pietų Korėjos kompanijos, tačiau analitikai mano, kad 2015 metais Samsung pelnas šiame segmente išaugs 10 procentų.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų