Steve Jobs jachta prisišvartavo Meksikoje

Tema: Apple
Steve Jobs jachta Venus

Prabangi Steve Jobs jachta „Venus“ prieš porą dienų prisišvartavo viename iš dažnai kruizinių laivų aplankomų miestų Ensenada (Baja Californija pusiasalis, Meksika).

Svetainės ShipSpotting.com duomenimis per pastaruosius keletą mėnesių „Venus“ apsilankė keliuose: Antibų, Gibraltaro, Durbano, Žandžiagango, Tiancinio, Keiptauno ir Honkongo uostuose. Ensenada uoste prisišvartavusios „Venus“ denyje nebuvo pastebėtas nei vienas iš Jobs šeimos narių, o uoste dirbę dokeriai net nežinojo, kad ši jachta priklauso Apple kompanijos įkūrėjui.

Tai nėra pirmasis kartas kai Steve Jobs priklausanti jachta pastebėta šiame regione. Prieš mėnesį, 256 pėdų super jachta buvo pastebėta Meksikos Cabo San Lucas įlankoje.

Nežiūrint to, kad 1980 metais, kalbėdamas su žurnalistu John Markoff, Steve sakė, kad savo gyvenimo vizijoje jachtos nemato, tačiau matyt laikas kiek pakoregavo jo vizijas apie 2008 metus, prieš kepenų transplantaciją jo svajonės pasipildė ir jachta.

100 milijonų € vertės jachtą Jobs užsakė pas Prancūzų dizainerį Philippe Starck. Laivo denyje yra įrengta eilė 27" iMac kompiuterių, kuriuose rodomi jachtos valdymui reikalingi duomenys.

Steve ateities vizija išsipildė - jam neteko užlipti ant šios prabangios, minimalistinio dizaino jachtos denio. Steve Jobs mirė 2011 metų spalio 5 dieną, o jachta užbaigta buvo 2012 metų spalį.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų