Kaip Apple Vision Pro atstatyti gamyklinius nustatymus

Tema: Priedai

Kaip atstatyti gamyklinius nustatymus „Apple Vision Pro“ jei nutarėte juos perduoti kitam savininkui ar nustatymus pradėti iš naujo.

Vision Pro

Jei dėl kokių nors priežasčių nutarėte „Apple Vision Pro“ perleisti naujam savininkui arba norite akinių nustatymų seką vėl pradėti iš pradžių, galite greitai nuvalyti akinius ir grąžinti juos į tokią būklę, kokia ji buvo juos įsigyjant parduotuvėje (bent jau iš programinės įrangos pusės).

Yra daug priežasčių, kodėl kas nors norės grąžinti įrenginio gamyklinius nustatymus. Internete galima rasti nemažai naudotojų įrašų, kurių lūkesčių šis brangus „Apple“ priedas nepateisino. Taip pat gali būti, kad įsigydami „Vision Pro“ pervertinote savo finansines galimybes. Dažniausiai pasitaikantys atvejai yra įrenginių perdavimas kitam šeimos nariui ar draugui arba paruošimas parduoti naudotų įrenginių rinkoje, o gal „Vision Pro“ išsinuomavote ir prieš grąžindami įrenginį norite jame atstatyti gamyklinius nustatymus ir panaikinti jame esančią asmeninę informaciją…

Taip pat gali būti, kad konfigūruojant įrenginį kažką padarėte ne taip, kažkas netinka ir užuot ieškojus kaip tą problemą išspręsti — gamyklinių nustatymų atkūrimas yra vienintelis tikras ir greitas sprendimas prieš dar kartą pradedant sąrankos nustatymo procesą.

„Apple Vision Pro“ gamyklinius nustatymus, taip pat kaip ir „iPhone“ bei „Mac“, galite grąžinti į pradinius atlikdami kelis nesudėtingus veiksmus.

Atminkite, kad gamyklinių nustatymų atkūrimas „visionOS“ ištrina viską, kas susiję su naudotoju, todėl „Apple Vision Pro“ būsena tampa tokia pati, kaip ir ką tik įrenginį išėmus iš dėžutės. Tai reiškia, kad visi vartotojo duomenys, įskaitant išsaugotus vaizdus, vaizdo įrašus, aplikacijas, „Optic ID“ duomenis ir kitą informaciją, bus ištrinti, o „Apple ID“ atsietas nuo aparatinės įrangos.

Jei pradinius „Vision Pro“ nustatymus atkuriate dėl atsiradusios problemos ir planuojate įrenginį naudoti toliau, rekomenduoju prieš padedant gamyklinių nustatymų atkūrimą, sukurti atsarginę „Vision Pro“ duomenų kopiją. Atsarginės kopijos tvarkomos „iCloud“ ir jas galima įjungti „Settings“ aplikacijos skiltyje: [jūsų vardas] » iCloud » iCloud Backup.

Pats „Vision Pro“ gamyklinių nustatymų atkūrimo procesas yra paprastas:

  • Atidarykite Settings aplikaciją
  • Tada ‌General ir Transfer or Reset Apple Vision Pro
  • Pasirinkite ‌Erase All Content and Settings
  • Jei būsite paprašyti, įveskite įrenginio apsaugos kodą arba „Apple ID“
  • Patvirtinkite savo ketinimų tikrumą paspausdami Confirm
  • Palaukite kelias minutes kol bus trinami „visionOS“ esantys naudotojo duomenys

Jei nutarsite iš naujo nustatyti „Vision Pro“, galite pasirinkti „Set Up Manually“ ir tada matysite parinktį leidžiančią duomenis atstatyti iš atsarginės duomenų kopijos.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūną Blavaščiūną

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas, didelę savo laisvalaikio dalį skiriantis straipsnių „Mac Arena“ rašymui.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų