Rekomenduojami kontaktai dalinantis turiniu iPhone ir iPad

Dalinantis turiniu (nuorodomis, nuotraukomis, video ir t.t.) sistema pasiūlo kontaktų sąrašą, kuris ne visada būna teisingai parinktas. Kaip jį koreguoti ar pašalinti?

Kai susiruošėte pasidalinti kokiu nors savo „iPhone“ ar „iPad“ esančiu ar internete aptiktu turiniu su šeimos nariais, draugais ir kolegomis bei paspaudžiate dalinimosi piktogramą ekrane, greičiausiai, pasirodo dalinimosi galimybių langas, kuriame yra ir tam tikrų kontaktų sąrašas.

Kontaktų sąrašą automatiškai suformuoja sistema, parinkdama tuos kontaktus, su kuriais, jos manymu, jūs galite norėti tuo turiniu pasidalinti. Tačiau, neretai būna taip, kad sistemos spėjimas nėra labai tikslus ir reikalingo žmogaus vietą sąraše užima kokia nors kita persona. O gal apskritai nenorite matyti kontaktų dalinimosi parinktyse?

Kaip išjungti kontaktų parinkimą dalinimuisi

Atlikus šiuos veiksmus kontaktai nebus rodomi dalinantis turiniu.

Padėkite sistemai tiksliau nuspėti kontaktus informacijos dalinimuisi

Jei jums trukdo ne visa eilutė, tačiau norėtumėte padėti sistemai teisingiau nuspręsti kokius kontaktus rodyti dažniau, o kokius rečiau:

iOS patarimai - Suggest Less iOS patarimai, dalinimasis, Suggest less

Atlikus šiuos veiksmus, pasirinktas kontaktas dalinimosi parinktyse bus rodomas rečiau.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas, didelę savo laisvalaikio dalį skiriantis straipsnių „Mac Arena“ rašymui.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų