Apple Watch aktyvumo ženklelis jogos dienos proga

Jogos dienos paminėjimas specialiu ženkleliu Activity aplikacijoje.

„Apple“ įsteigė naują aktyvumo ženklelį skirtą tarptautinei jogos dienai paminėti.

„Apple“ periodiškai skatina „Apple Watch“ naudotojus daugiau judėti. Vienas iš kompanijos skatinimo būdų yra apdovanojimų už aktyvumą ženkleliai. Tokius ženklelius galima gauti įvykdžius ar viršujus pasirinktas ar automatiškai parinktas aktyvumo normas.

Kompanija taip pat išleidžia ir proginius aktyvumo ženklelius skirtus įvairioms datoms paminėti. Paskutinį kartą tokį ženklelį „Apple“ buvo įsteigusi balandžio mėnesį Žemės dienos proga.

Birželio 21 dieną minima Jogos diena ir šia proga „Apple“ taip pat išleidžia specialų aktyvumo ženklelį. Norintys savo aktyvumo apdovanojimų kolekciją papildyti ir šiuo ženkleliu, birželio 21 dieną turės 15 minučių ar ilgiau atlikti jogos pratimus aktyvavę jogos pramankštą „Apple“ laikrodyje ar naudodami bet kokią kitą aplikaciją rezultatus fiksuojančią „Health“ aplikacijoje ir juos priskiriančią jogos pratimams.

Atlikę šią užduotį ne tik būsite apdovanoti specialiu Jogos dienos ženkleliu, bet ir turėsite galimybę specialių proginių paveikslėlių piktogramas pasiųsti draugams ar kolegoms „Messages“ ar „FaceTime“ aplikacijoje.

Apdovanojimą rasite „iOS“ įrenginio „Activity“ aplikacijoje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų