Kaip išsaugoti svetainę iOS 11 adresyne

Tikriausiai ne kartą savo „iOS“ įrenginio pagalba naršydami internete esate aptikę svetainę, kurioje manote apsilankysiantys dažniau. Tokios svetainės adresą pravartu patalpinti adresyne (bookmark).

Internete gausu įdomią ir naudingą informaciją skelbiančių svetainių. Kai kuriose jų nauja informacija paskelbiama kartą savaitėje, kitose kartą ar net keletą kartų per dieną. Yra ir tokių, kuriose per dieną paskelbiama dešimtys įdomių straipsnių. Visų jų adresus sunku atsiminti, o kai kurių, net ir atsimenant adresą šis yra per ilgas, kad būtų patogus kelis kartus per dieną jį suvedinėti virtualios klaviatūros pagalba.

Įdomias svetaines pravartu patalpinti svetainių adresyne (užsibukmarkinti), kad šios po kurio laiko nenukeliautų užmarštin ir nereikėtų sukti galvos „kokia ten buvo svetainė, kurioje mačiau…“.

Kai naršydami „Apple“ mobiliu įrenginiu, kuriame įdiegta „iOS 11“ aptinkate įdomią svetainę, ją patalpinti adresyne galite tokiu būdu:

  1. Paspauskite ant dalinimosi piktogramos esančios ekrano apačioje.
  2. Paspauskite ant į atverstą knygą panašios piktogramos po kuria parašyta „Add Bookmark“
  3. Dabar galite pakeisti svetainės numatytą aprašymą ir arba išsaugoti svetainės adresą šakniniame adresyno kataloge arba pasirinkti jame esantį aplanką (jei naudojate svetainių klasifikaciją adresyne).
Kaip iOS 11 patalpinti interneto svetainės adresą adresyne

Viskas, dabar sekantį kartą kai norėsite apsilankyti svetainėje, kurios adresą išsaugojote adresyne — paspauskite ant naršyklės lango apačioje esančios atverstą knygą simbolizuojančios adresyno piktogramos ir adresyno sąraše pasirinkite pageidaujamą svetainę.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų