Apple paslėpė skelbimą apie vakansiją jos kompanijoje

Tema: Apple

„Apple“ paslėpė vieną, o gal ir ne vieną, skelbimą apie ieškomą darbuotoją dirbti kompanijoje. Norint šį skelbimą aptikti reikalingi tam tikri „kompiuteriniai“ sugebėjimai ir įgūdžiai.

Vienas iš realiausių būdų įsidarbinti „Apple“ yra žinoti kur ieškoti skelbimų apie ieškomus darbuotojus kompanijoje. Pavyzdžiui jei naršyklėje atidarysite „Apple“ svetainę adresu us-east-1.blobstore.apple.com — rasite paprastą teksto skelbimą apie „distributed systems engineer“ vakansiją kompanijoje.

„Sveiki! Jūs mus radote“ prasideda „Apple“ darbo skelbimas. „Mes ieškome talentingo inžinieriaus labai svarbų infrastruktūros komponentą vaidinsiantį pagrindinę rolę "Apple" eko-sistemoje.“

Darbas atrodo įdomus — dirbti reikės nedidelėje komandoje ir užsiimti svarbiais, vertingiausios kompanijos pasaulyje projektais.

Frazė „us-east-1“ leidžia manyti, kad projektas vienaip ar kitaip susijęs su „Amazon Web Services“. Puslapis atsidaro net subdomeno žodį „east“ pakeitus į „west“. Šį puslapį pasiekti galima ir tiesiog naršyklėje įvedus IP adresą 17.132.22.30.

Skelbimo adrese esantis žodis „blob“, greičiausiai, susiję su duomenų saugomų duomenų bazėje fragmentu.

„Apple“ darbo skelbimas. Kompanija ieško „distributed systems engineer“
Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų