iOS 11 – automatinis atsiliepimas į skambučius

Naujoje, bet dar labai „žalioje“ mobiliems „Apple“ įrenginiams skirtoje „iOS“ yra funkcija leidžianti į skambučius atsiliepti automatiškai.

„WWDC 2017“ metu „Apple“ pristatytoje „iOS 11“ yra nemažai, daugiau ar mažiau, naudingų ir patogių naujovių. Ne visas jas kompanija spėjo paminėti konferencijoje ir ne visas jas dar atrado registruoti programuotojai jau dabar galintys išbandyti naujos „iOS“ beta versijas. Reikia tikėtis, kad ši operacinė sistema, dar beta versijose bus papildyta dar didesniu naudingų funkcijų kiekiu ir gal net kai kurios, dabar tik „iPad“ naudotojams prieinamos funkcijos atkeliaus ir į mažesnių ekranų „iOS“ įrenginius.

Viena iš naujų, neseniai patikrų „iOS 11“ beta funkcijų yra galimybė nurodyti, kad į telefono ar „FaceTime“ skambučius būtų atsiliepiama automatiškai. Nežinau kiek ši galimybės bus naudojama plačiau, tačiau spėju, kad tiems kieno automobilinė laisvų rankų įranga neturi funkcijos leidžiančios atsiliepti balsu – ši naujos „iOS“ versijos galimybė gali pasirodyti patogi.

„iOS 11“ norėdami įgalinti automatinį atsiliepimą į telefoninį ar „FaceTime“ skambutį:

  • Atidarykite Settings aplikaciją
  • Pasirinkite Accessibility ir tada Call Audio Routing
  • Nurodykite kur bus nukreiptas skambučio garsas (Automatiškai, Bluetooth ausines, garsiakalbius)
  • Paspaudus ant Auto-Answer Calls ir įjungus šią funkciją – galėsite nurodyti po kelių sekundžių bus automatiškai „pakeltas ragelis“.
„iOS 11“ – automatinis atsiliepimas į skambučius „iOS 11“ – automatinis atsiliepimas į skambučius

Manau yra nemažai „iPhone“ naudotojų, kuriems ši funkcija bus labai patogi. Tačiau, „Apple“ galėtų įdiegti ir funkciją leidžiančią pasirinkti audio nukreipimo šaltinį priklausomai nuo prisijungto tinklo. Pavyzdžiui kai grįžtate namo ir prisijungiate prie savo namų Wi-Fi, muzika iš „iPhone“ būtų automatiškai nukreipiama į „AirPlay“ palaikantį įrenginį.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų