Paskelbtos geriausios „iPhone“ darytos 2016 metų nuotraukos

Baigėsi „iPhone Photography Awards“ konkursas ir jau žinomi geriausių, „iPhone“ darytų nuotraukų konkurso nugalėtojai.

Baigėsi septintus metus iš eilės vykstantis nuotraukų darytų „iPhone“ pagalba tarptautinis fotografijos konkursas „iPhone Photography Awards“. Šiais metais didįjį prizą laimėjo nuotrauka padaryta trisdešimt šešių metų Sijuan Niu iš Sincian provincijos Kinijoje. „iPhone 5s“ be kokių nors papildomų objektyvų ar aplikacijų skirtų nuotraukų redagavimui panaudojimo padarytoje nuotraukoje nufotografuotas provincijos gyventojas su savo ereliu.

Vyras ir erelis. Fotografas: Sijuan Niu, Kinija

Pirmosios vietos laimėtojas – dizaineris iš Lenkijos Patryk Kuleta ir jo nuotrauka „Šiuolaikinės katedros“. Dažniausiai Varšuvoje ir Strasbūre fotografuojančio Patryk’o nuotrauka padaryta „iPhone 5“ ir aplikacijų skirtų fotografavimui su ilgais išlaikymais: „AvgCamPro“ ir „AvgNiteCam“ pagalba. Nuotraukos redagavimui Patryk’as naudojo „Snapseed ir VSCO.

Šiuolaikinės katedros. Fotografas: Patryk Kuleta, Lenkija

Antroje ir trečioje vietose dvi amerikietės: Robin Robertis iš JAV Karlsbado miesto Kalifornijos valstijoje ir jos nuotrauka „Ji linksta su vėju“ bei Carolyn Mara Borlenghi iš Floridos valstijos ir jos nuotrauka „Stebuklų šalis“.

Robin savo nuotrauką padarė „iPhone 6“ pagalba ir redagavo su „Snapseed ir „Photoshop Express“

Ji linksta su vėju. Fotografė: Robin Robertis, JAV

Carolyn Mara Borlenghi savo nuotrauką padarė „iPhone 6s“ pritaisiusi ant trikojo.

Stebuklų šalis. Fotografė: Carolyn Mara Borlenghi, JAV

Kitų, prizines vietas įvairiose kategorijose užėmusių konkurso dalyvių nuotraukas pažiūrėti galite 2016 metų konkurso dalyvių puslapyje pelės žymekliu užvažiavę ant dalyvio nuotraukos, o jei svetainę žiūrite iš „iPhone“ ar „iPad“ – tiesiog spustelėję ant dalyvio nuotraukos pirštu.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų