„Apple“ savo 2016 metų WWDC transliuos internetu

Tema: Apple

Nedalyvaujantys WWDC 2016 konferencijoje ir norintys stebėti tiesioginę konferencijos transliaciją galės tai padaryti internetu.

Atnaujinus „iOS“ skirtą WWDC aplikacija bei išleidusi naują tvOS versiją, „Apple“ savo svetainę papildė puslapiu, kuriame yra patvirtinimas jog kompanija planuoja ir šios konferencijos tiesioginį transliavimą internetu. 2016 metų „Worldwide Developers Conference“ prasidės birželio 13 dieną, pirmadienį, 20:00 Lietuvos laiku.

Tiesioginę konferencijos transliaciją bus galima stebėti WWDC svetainėje „iPhone“, „iPad“ ir „Mac“ kompiuterių pagalba, antros ir trečios kartos „Apple TV“ savininkai renginį galės stebėti per „Events“ kanalą, kuris tikėtina šiuose įrenginiuose atsiras artimiausiomis dienomis, o ketvirtos kartos „Apple TV“ savininkai konferencijos tiesioginę transliaciją galės stebėti prieš neseniai išleistą, šiems įrenginiams skirtą WWDC aplikaciją. PC vartotojams norintiems stebėti konferenciją reikės kompiuterio su „Microsoft Edge“ įdiegta „Windows 10“.

Praėjusią savaitę, „Apple“ atnaujino savo „iOS“ skirtą WWDC aplikaciją papildydama ją tamsia tema, kas iššaukė nuomones, kad „iOS 10“ tamsi tema bus įdiegta sistemos lygmenyje.

Ši „Apple“ programuotojams skirta konferencija vyks „Bill Graham Civic Auditorium“.

Papildomai prie renginio atidarymo metu vyksiančios prezentacijos tiesioginės transliacijos, „Apple“ transliuos ir įvairias programuotojams skirtas paskaitas bei jas vėliau leis vartotojams, kad šie galėtų peržiūrėti tai ko nespėjo padaryti šios įvykių gausios savaitės metu.

Šios konferencijos metu tikimasi iširsti apie:

  • OS X 10.12, kuri gal bus pervadinta į „MacOS“. Naujoje „Mac“ kompiuteriams skirtoje operacinėje sistemoje tikimasi „Siri“ asistento debiuto, „iTunes“ ir „AppStore“ dizaino pasikeitimo, patobulinto „iCloud“ šifravimo bei originalaus programavimo skirto „Apple TV“.
  • Žinoma, „iOS 10“ apie, kurią deja daug informacijos nėra ir arba ten nėra nieko stulbinančiai naujo, arba „Apple“ ruošia siurprizą ir stovėjo priglaudusi šautuvą prie smilkinio kiekvienam, kas turi bent kokių žinių apie šią naują „iOS“ versiją.

Nors anksčiau buvo pasirodę gandų, kad šios konferencijos metu „Apple“ gali pristatyti ne tik naujus „Mac“, bet ir „iPhone 7“ – vėliau ši informacija buvo paneigta ir panašu, kad nieko naujo ir geležinio konferencijos metu mes neišvysime, nors ką gali žinoti…

Nenorintys pamiršti apie konferenciją ir jos pražiopsoti karpydami rožes savo sode – atsisiųskite priminimą į savo kalendorius, paspausdami ant žemiau esančios kalendoriaus piktogramos ir atidarydami atsisiųstą failą. „Apple“ WWDC 2016

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų