„Apple“ išleido „tvOS 9.2“ atnaujinimą skirtą „Apple TV“

Naujas „tvOS 9.2“ atnaujinimas pradžiugins ketvirtos kartos „Apple TV“ savininkus keliais patogiais papildymais.

„Apple“ išleistas „tvOS 9.2“ operacinės sistemos skirtos „Apple TV“ atnaujinimas turi porą funkcijų, kurios jaudinimąsi šiuo televizorių priedų padarys patogesniu.

Ko gero didžiausias patobulinimas yra diktuoti leidžianti „Siri“. Dabar vietoje to, kad „Siri“ naudoti tik filmų paieškai, šio asmeninio asistento pagalba bus galima ieškoti aplikacijų parduotuvėje ar įvesti slaptažodžius. Žinoma, daugeliui tautiečių vis tiek patogiausias būdas atlikti šiuos veiksmus išliks Bluetooth klaviatūra ar speciali „iOS“ aplikacija.

Kita, daug aplikacijų atsisiuntusius, pradžiuginsianti „tvOS 9.2“ funkcija yra galimybė kurti aplankus ir jų pagalba surūšiuoti „Apple TV“ aplikacijas.

Naujoje, „Apple TV“ skirtoje operacinėje sistemoje taip pat yra nauja „Podcasts“ aplikacija. Aplikacija turėtų sinchronizuotis su „iOS“ įrenginiams skirta „Podcasts“ tad jei prenumeruojate šios paslaugos kanalus – atnaujinus sistemą jie automatiškai turi atsirasti ir „Apple TV“.

„Apple“ taip pat ištaisė ankstesnėje „tvOS“ versijoje buvusią klaidą susijusią su Bluetooth klaviatūra.

Norint atnaujinti ketvirtos kartos „Apple TV“ operacinę sistemą:

  • pasirinkite Settings aplikaciją
  • tada SystemSoftware UpdatesUpdate Software

Jei ekrane pamatysite pranešimą, kad jūsų „Apple TV“ jau įdiegta naujausia „tvOS“ versija, tačiau nesate įjungę automatinio sistemos atnaujinimo - pabandykite vėl po poros minučių.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų