Kaip „Apple Watch“ atstatyti gamyklinius nustatymus

Gali būti visa eilė priežasčių kai įrenginyje gali prisireikti atstatyti gamyklinius nustatymus ir ne visuose vienodai akivaizdu kaip tai padaryti.

Jei nutarėte, kad reikėtų grąžinti „Apple Watch“ gamyklinius nustatymus: ar pastebėję, kad laikrodžio veiklos sutrikimų, ar norėdami nustatymų savo poreikiams pritaikymą pradėti „nuo nulio“, ar ruošiatės laikrodį parduoti ar atiduoti kam nors kitam - gamyklinių nustatymų grąžinimą galima atlikti tiesiog pačiame laikrodyje įdiegtomis priemonėmis.

  1. Atidarykite „Apple Watch“ esančią Settings aplikaciją ir pasirinkite General
  2. Paslinkite vaizdą žemyn ir paspauskite ant Reset
  3. Paspauskite ant Erase All Content and Settings
  4. Įveskite „Apple Watch“ apsaugos kodą
  5. Paslinkite vaizdą žemyn ir patvirtinkite, kad norite atstatyti gamyklinius nustatymus ir ištrinti visą laikrodyje saugomą informaciją paspausdami ant Continue.

Atlikus aukščiau išvardintus veiksmus - ekrane kuriam laikui pasirodys besisukantis laukimo žymeklis.

Kai duomeny trynimo ir nustatymų grąžinimo į gamyklinius procesas bus baigtas - laikrodis grįš į būseną, kokioje buvo pirmą kartą jį išėmus iš dėžutės: bus prašoma laikrodį susieti ir baigti konfigūravimo procedūrą. Turėkite omenyje, kad atstačius gamyklinius „Apple Watch“ nustatymus „watchOS“ versija liks ta pati, kokia buvo naujausia jame įdiegta. Gamyklinių nustatymų atstatymas negrąžins „watchOS“ versijos į žemesnę net jei jis ir buvo įsigytas su žemesne operacinės sistemos versija.

Turėkite omenyje, kad atstačius gamyklinių nustatymus - bus panaikinta ir „Apple Watch“ sąsaja su iPhone.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų