IBM paskelbė naują įmonėms skirtą Mac adaptavimo programą

Temos: Apple, IBM, Mac

Trečiadienį IBM paskelbė naują, didelėms įmonėms skirtą programą, kurios tikslas joms padėti integruoti Mac kompiuterius į jau esančią jų IT infrastruktūrą.

Naujai paskelbta IBM programa, naudoja kompiuterinės debesijos IT paslaugas, kurios anot IBM padės didelėms įmonėms greitai, paprastai ir saugiai integruoti Mac kompiuterius į jų jau egzistuojančią IT infrastruktūrą.

IBM MobileFirst Managed Mobility Services išnaudos pačios IBM Big Blue patirtį sukauptą iš jos vidinės Mac@IBM programos. IBM ir Apple besitęsiantis bendradarbiavimas suteikia šioms kompanijoms galimybę komecializuoti jų jau sukauptą patirtį.

IBM klientai-įmonės dabar galės užsisakyti Mac kompiuterius, kurie bus pristatyti tiesiogiai jų darbuotojams be jokio poreikio papildomai juos konfigūruoti ar diegti sistemos nustatymų atvaizdus. IBM sako jog tai sutaupys įmonėms laiko, sumažins kaštus bei suteiks jų darbuotojams našesnę darbo aplinką ir geresnius bei patikimesnius įrankius.

„Adaptavimo bei visos Mac kompiuterių linijos naudojimo paprastumas leis darbuotojams mėgautis tuo pačiu darbo našumu, kompiuterių patikimumu bei patirtimi, kuria naudodami Apple produktus jie džiaugiasi savo asmeniniame gyvenime“, - sako Infrastructure Services ir IBM Global Technology Servicessaid direktorius Richard Patterson.

IBM programoje dalyvauja: 12colių MacBook Retina, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, iMac ir Mac Pro kompiuteriai. Programos tiekiamų paslaugų sąraše taip pat yra JAMF Software Casper Suite ir IBM integravimo bei palaikymo paslaugos.

Šis naujas Mac kompiuterių pasiūlymas puikiai dera prie jau IBM teikiamos MobileFirst paslaugos, kurioje palaikomi Apple iPhone ir iPad. IBM savo klientams patieks OS ir atvaizdus, programinę įrangą bei jos atnaujinimų, automatinio konfigūravimo ir suderinamumo valdymo įrankius, sistemų saugumo atnaujinimus ir programinės bei kompiuterinės įrangos inventoriaus ataskaitas. Vartotojai taip pat galės pasinaudoti ir pagalbos savitarnos paslauga.

„Šiandieninis pranešimas tai tvirtas įrodymas, kad Apple įrangos paklausa įmonėse stipriai auga“, - sakė JAMF Software CEO Dean Hager.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų