Kaip nustatyti, kad iPhone garsas, atsiliepus, automatiškai būtų perduodamas į garsiakalbį

Daug iPhone vartotojų turi arba Bluetooth ausines arba Bluetooth savo automobiliuose. Tačiau ir tie, kas neturi nei, to nei to - taip pat gali naudoti iPhone garsiakalbį kaip pakaitalą laisvų rankų sistemai.

Daugelis iPhone vartotojų žino, kaip įjungti iPhone garsiakalbio funkciją, kuri praverčia kai reikia, kad pokalbyje dalyvautų ar jį girdėtų daugiau žmonių arba svarbus skambutis „nutiko“ kaip tik tuo metu kai esate visas pasinėręs į omaro narstymo malonumus ir negalite telefono laikyti rankose (tokiu atveju į skambutį atsiliepiama nosies pagalba ir dar vienu nosies prisilietimu aktyvuojama garsiakalbio funkcija).

Tiems, kas nežino kaip aktyvuoti garsiakalbio funkciją, atsiliepus į skambutį:

  • Kai atliepiate į telefono skambutį iPhone, ekrane rodomos 6-os piktogramos: mute, keypad, speaker, add call, FaceTime ir contacts
  • paspaudus ant speaker aktyvuojama arba išjungiama garsiakalbio funkcija iPhone garsiakalbio įjungimas atsiliepus į telefono skambutį.

Automatinis garsiakalbio įjungimas kai atsiliepiama į telefono skambučius

Atminkite, kad nustačius šį režimą - apie jį derėtų prisiminti ir atsiliepiant į skambučius reikėtų gerbti ir aplinkui Jus tuo metu esančius žmones. Šią funkciją derėtų naudoti tik tada kai esate namie, automobilyje ar biure jei pokalbyje turi dalyvauti/jį girdėti keli žmonės.

  • Atidarykite Settings aplikaciją
  • Paspauskite General > Accessibility
  • Raskite meniu punktą „Call Audio Routing“ ir paspauskite ant jo
  • „Call Audio Routing“ meniu parinktyse numatytas nustatymas yra „Automatic“ - norėdami, kad skambučio garsas automatiškai būtų nukreiptas į iPhone garsiakalbį pasirinkite „Speaker“.

Dabar, kaskart atsiliepus į telefono skambutį garsiakalbio funkcija bus aktyvuojama automatiškai. Norėdami ją dekatyvuoti tam skambučiui, tiesiog paspauskite ant ekrane rodomos „speaker“ piktogramos.

Turėkite omenyje, kad atlikus aukščiau nurodytus pakeitimus, FaceTime audio skambučių garsas taip pat automatiškai bus nukreipiamas į iPhone garsiakalbį.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų