Apple Watch akumuliatorius paskaičiuotas 1000 įkrovimų

Žinome, jog Apple kol kas nepavyko padaryti taip, kad Apple Warch akumuliatorius „atlaikytų“ daugiau nei vieną normalaus naudojimo dieną, tačiau jis turi ir išskirtinų savybių.

Apple Watch baterija. Šaltinis: iFixIT

Apple Watch akumuliatorius paskaičiuotas išsaugoti 80% savo talpos 1000 pilno įkrovimo ciklų laikotarpyje. Jei vidutinis Apple Watch vartotojas savo išmanų laikrodį kraus kiekvieną naktį, tai šios baterijos talpa neturėtų ženkliai sumažėti 2,5 - 3 metus. Kitaip tariant, laikrodžio baterijos nereikės greitai keisti, o gal net ir keisti visai, nes po 3 metų išmanus laikrodis gali paprasčiausiai pasenti moraliai ir jame įdiegtos technologijos stipriai atsiliks nuo jį supančio technologinio ritmo. Bet kuriuo atveju, norint pakeisti Apple Watch akumuliatorių teks atklijuoti ir ekraną, todėl ši procedūra nelabai „naminė“.

Apple savi išmaniuose laikrodžiuose įdiegė ekonominį režimą, kurio dėka vidutiniškai 18 laikrodžio darbo valandų gali būti ištemptos iki 72 valandų arba trijų parų.

1000 pilnų baterijos įrovimo ciklų yra gana rimtas rodiklis. Tokiais akumuliatoriais be išmanių Apple laikrodžių gali pasigirti tik MacBook ir iPad. iPhone akumuliatorius apskaičiuotas 500 ciklų, o iPod 400.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų