TAG Heuer vadovo nuomonė apie Apple Watch radikaliai pasikeitė

TAG Heuer vadovo Jean-Claude Biver, prieš porą mėnesių laikiusiu Apple Watch nereikšmingu, nuomonė apie šį įrenginį radikaliai pasikeitė ir jis net pasiryžęs nuo savo kompanijos laikrodžių nutrinti užrašą „Swiss made“.

TAG Heuer CEO Jean-Claude Biver. Nuotrauka: Marc Laroche
Nuotrauka: Marc Laroche
TAG Heuer CEO Jean-Claude Biver

Kai Apple ieškojo savo Apple Watch projektui laikrodžių reikalą išmanančių žmonių, TAG Heuer vadovas išvadino Apple laikrodį nevykusiu pirmo semestro studento darbu. Gal taip jis reiškė savo pyktį, kad Apple pas save perviliojo TAG Heuer pardavimų viceprezidentą Patrick Pruniaux… Kaip ten bebūtų tačiau be to, kad pati TAG Heuer nutarė gaminti išmaniuosius laikrodžius nenorėdama viso šio rinkos segmento pinigų leisti pasiglemžti vienai Apple, Jean-Claude Biver dabar, kalbėdamas su Bloomberg, pareiškė, kad Apple Watch yra „fantastiškas produktas ir neįtikėtinas pasiekimas“.

Jean-Claude Biver taip pat prisipažino, kad TAG Heuer planuoja kurti savo išmaniuosius laikrodžius bendradarbiauti su Silicio Slėniu, nes Šveicarija neturi įgūdžių tokių įrenginių kūrime ir jam teks pasitelkti partnerius iš šalies.

Kadangi pagal Šveicarijos laikrodžių gildijos taisykles, 50% laikrodžio komponentų turi būti pagaminta Šveicarijoje, o išmanau TAG Heuer laikrodžio „viduriai“ bei programinė įranga bus pagaminta JAV, o Šveicarijoje tik korpusas, prisukimo mechanizmas bei keli kiti komponentai - TAG Heuer išmanūs laikrodžiai greičiausiai praras teisę į prestižinį laikrodžiams užrašą „Swiss made“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų