Apple per vieną savaitę pardavė aplikacijų beveik už 500 mln. US$

2015 metus Apple pradėjo įspūdingai - per pirmą metų savaitę aplikacijų ir aplikacijose (in-app) parduota beveik už 500 mln. US$.

Pirmą metų savaitę Apple pardavė aplikacijų ir aplikacijose (in-app) už beveik 500 milijonų JAV dolerių. Tai naujas Apple rekordas. Pirmoji 2015 metų diena taip pat sumušė iki tol buvusius aplikacijų pardavimų Apple rekordus.

2014 metais Apple taip pat buvo labai sėkmingi. Pernai metais aplikacijų platinamų per Apple elektronines parduotuves pardavimai išaugo 50% (lyginant su 2013) ir atnešė 10 mlrd. JAV dolerių pajamas. Nuo App Store gyvavimo pradžios, Apple programuotojai, platindami savo aplikacijas ir žaidimus per iTunes ir Mac App Store, bendroje sumoje jau uždirbo 25 milijardus JAV dolerių.

App Store dabar yra daugiau nei 1,4 milijono aplikacijų skirtų iPhone, iPad® ir iPod touch® ir jas elektroninėse Apple parduotuvėse įsigyti gali 155 šalių gyventojai. Vien tik iPad yra sukurta daugiau nei 725 000 aplikacijų. Apple vartotojai gali rinktis aplikacijas iš 24 skirtingų kategorijų, tokių kaip: žaidimai, socialiniai tinklai, nuotraukos ir video, sportas, sveikata, kelionės, vaikams ir t.t.

Savo pranešime spaudai Apple mini, kad vien tik JAV ji padėjo sukurti 627 000 darbo vietų.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų