iPhone apsauga grojanti muziką taip, kaip to norite jūs

Tema: iPhone
iPhone audio

Muzika labai individualus dalykas. Symphonic Audio Technologies sukūrė iPhone rėmėlį/apsaugą, kuris ne tik turi du garsiakalbius ir pagerina garso kokybę, bet ir prisitaiko prie to kaip jūs girdite garsus.

Šiame iPhone rėmelyje klausos sutrikimų turintiems taikomų technologijų dėka, patikrinama kaip jūs girdite garsus, kokie jūsų mėgstami nustatymai klausantis muzikos ir net prisitaiko prie aplinkos garsų bei atitinkamai pakoreguoja garsą. Jei tokia iPhone apsauga jus domina ir jos „norite jau dabar“ - galite užsisakyti iš anksto ir būti tarp pirmųjų jį turinčių, kai 2015 metų pavasarį šiuo išmaniu rėmeliu bus pradėta prekiauti.

Šiame rėmelyje įdiegta atskira garso korta leidžianti ženkliai pagerinti iPhone garso kokybę, bei šią kortą maitinanti bei 25% iPhone baterijos „laikymo“ trukmę prailginantis akumuliatorius.

Naujoji, išmani iPhone apsauga bus skirta iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6 ir iPhone 6 Plus telefonų modeliams. Jei norite išbandyti kaip veikia garsą pagerinanti technologija, kompanija yra sukūrusi nemokamą aplikaciją SoundFocus, kurią galite atsisiųsti iš iTunes App Store jau dabar. Po paprasto testo bus sukurtas profilis, kuris atitinka jūsų girdėjimo galimybes.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų