Japonijos Apple Store greičiausiai planuoja „fukubukuro“

Tema: Apple
Nors dar nėra oficialaus pranešimo, tačiau yra ženklų, kad sausio 2 dieną Apple Japonijoje planuoja „paslaptingo krepšelio“ akciją.

Įvairios Apple parduotuvės įvairiose Japonijos miestuose, 2 valandomis paankstino savo darbo laiką sausio 2 dieną. Tai leidžia manyti, kad kaip ir pernai metais, Apple Store parduotuvės Japonijoje, metus pradės nuo „Fukubukuro“ (福袋), verčiamos kaip laimingas arba paslaptingas krepšelis akcijos.

Įprastai „Fukubukuro“ dalyvaujantys prekybininkai, maišelį prikrauna įvairių prekių, o krepšelis parduodamas žemesne kaina. Kiekvieno krepšelio turinys gali skirtis, tačiau pirkėjas niekada tiksliai nežino ką slepia „paslaptingas krepšelis“, kol už jį nesumoka ir jo neatidaro. Jei, krepšelyje esančias prekes parduoti atskirai, jų bendra kaina bus aukštesnė.

Apple „Fukubukuro“ akcijose, kai kurių krepšelių vertė būdavo mažesnė daugiau nei 1000 litų. Pernai metais Apple „Fukubukuro“ Japonijoje pardavinėjo už 33 000 ¥ (apie 800 litų), o juos įsigiję (prieš tai nemažoje eilėje pilant šaltam lietui atstovėję) kai kurie pirkėjai rasdavo 11" MacBook Air, Apple marškinėlius, kolekcinius ženkliukus ir dar kelis niekučius tokiu būdu sutaupydami apie 1200 litų.

Pirmą kartą „Fukubukuro“ buvo pradėta praktikuoti beveik prieš 100 metų, garsiame Tokijo „Ginza“ parduotuvių kvartale ir greitai išpopuliarėjo visoje šalyje. Dabar „Fukubukuro“ akcijų galima išvysti ir kitose pasaulio šalyse.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų