Apple, kaip darbdavys, tarp technologinių kompanijų 16 vietoje

Temos: Apple, Statistika

Apple, viliojančių kaip darbdavio, technologinių kompanijų sąraše nusmuko į 16 vietą, o bendrame didelių kompanijų sąraše atsidūrė 35-a.

Remiantis daugiau nei pusės milijono darbuotojų įvertinimu ir apžvalgomis, Glasdoor metiniame vertinime, Apple užėmė 35-tą vietą ir 50-ties. Technologinių kompanijų sąraše, kuriuose pirmą, antrą ir trečią vietas užėmė Twitter, LinkedIn ir Facebook, Apple atsidūrė 15-ta. Pernai metais Apple šiame technologinių kompanijų sąraše užėmė trečią, o bendrame sąraše 10-tą vietą.

Apple darbuotojų, labiausiai nepatenkinti darbdaviu yra dirbantys mažmeninėje prekyboje (Apple Store). Savo atsiliepimuose jie rašė, kad: Apple Store visada pilna žmonių, daug streso, daug apsaugos ir ilgos darbo valandos. Mac specialistai dirbantys Apple Store skundžiasi, kad nėra karjeros augimo galimybių. Apple sprendimų konsultantai rašo, kad neturi teisės priimti sprendimus, tačiau iš jų to reikalaujama. Tinklo inžinieriai dejuoja, nes yra visą laiką stebimi, negerbiami dirbantys pagal sutartis. Vadovai sako, kad tamsoje susiduria su „daug ambicingų smagračių tamsoje“ ir būti vidutinio lygio vadovu yra nuviliantis darbas.

Kaip ten bebūtų Apple buvo įvertina kaip gerai mokanti ir geidžiama kompanija suteikianti pakankamai daug iššūkių ir produktų su kuriais tenka dirbti bei galimybių augti kompanijoje tiek žiniomis tiek ir karjeroje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų