Greitai Waze prabils įžymybių balsais

Waze pasirašė partnerystės sutartį su Universal Pictures ir greitai ši Google įsigyta navigacijos aplikacija prabils įžymybių balsais.

Google, už ganduose sklandančią 1,3 milijardo JAV dolerių, įsigyta Waze pasirašė partnerystės sutartį su Universal Pictures ir tai leis navigacijos nurodymus įgarsinti įžymybių balsais. Pirmoji, vykstant iš taško A į tašką, nurodymus duosianti žvaigždė yra komedijinis aktorius Kevin Hart.

Norėdami priversti savo Waze prabilti Kevin Hart balsu, aplikacijos nustatymuose pasirinkite Garsas > Balsas ir Kalba > English (US) Ride Along. Reikia paminėti, kad pasirinkus šį nustatymą, gatvių pavadinimai nebus sakomi, kas nėra didelė bėda, nes su tokiu lietuviškų gatvių tarimu geriau jau gatvių pavadinimai būtų nutylimi.

Nemokama aplikacija Waze gali nurodyti kelią iki pigiausiai kuru prekiaujančios degalinės, parodyti bendruomenės nurodytus kamščius ir įvykius keliuose, o kai kuriuose šalyse suteikė ir papildomą galimybę verslui: verslininkai gali susimokėti ir rodyti savo prekyviečių informaciją, kai vartotojas priartėja prie jų.

Atsisiųsti nemokamą iOS įrenginiams skirtą Waze aplikaciją galite iš iTunes Store

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų