Samsung pasiskubino su savo išmaniuoju laikrodžiu

Jei jums atrodo, kad Smasung išmanusis laikrodis „Galaxy Gear“ pasirodė netikėtai ir vienintelė to priežastis buvo aplenkti Apple su kol kas tik ganduose sklandančiu Apple iWatch, greičiausiai būsite teisus.

Su Samsung Galaxy Gear vienintele pasirodymo priežastimi - aplenkti Apple, sutinka ir c|net.

Įvairiose apžvalgose naujas Samsung gaminys dedamas į „šuns dienas“ dėl savo prasto funkcionalumo, prasto akumuliatorių tarnavimo laiko, aukštos kainos, nepatogumo dėvėti ir dydžio ir t.t. c|net mano, kad yra visi ženklai leidžiantys manyti, kad šis produktas yra skubos ir noro bet kokia kaina aplenkti Apple rezultatas.

Samsung Galaxy Gear. Nuotrauka Josh Miller/CNET
Samsung Galaxy Gear.
Nuotrauka Josh Miller/CNET

„Pati idėja gimė gerokai anksčiau, koncepto dizaino testavimas prasidėjo dar 2011 metais“, - rašo Shara Tibken. Pats dizainas buvo surinktas iš apklausos, kuriuose buvo klausiama kokio funkcionalumo, kameros, elektroninio pašto norėtų vartotojas, rezultatų. Jaučiate koks radikaliai priešingas požiūris tam, kuriuo vadovaujasi Apple? Augantis gandų skaičius, kad Apple tuojau išleis iWatch, privertė korėjiečių kompanijos vadovybę pradėti suktis greičiau ir imtis konkrečių veiksmų. Vienas Samsung vadovų c|net sakė: „Mes surinkome visą reikalingą medžiagą ir nutarėme, kad turime pradėti“.

Samsung taip skubėjo, kad net komandos atsakingos už atskirus komponentus neturėjo supratimo kaip galutinis gaminys atrodys iki to momento, kol praeitą mėnesį Samsung Galaxy Gear atsidūrė parduotuvių lentynose. Korėjiečiai taip skubinosi aplenkti Apple (nors jie toli gražu jau nėra pirmieji sukūrę išmanų laikrodį), kad net oficialaus pranešimo apie šį gaminį metu dar nebuvo žinomos tikslios varžtų susukimo vietos ir net vartotojo sąsaja buvo tik tik paskubomis aptarta.

Šaltokas, ne toks kokio tikėjosi Samsung, naujo išmanaus laikrodžio sutikimas kiek atvėsino šio tipo gaminių laukiančiųjų entuziazmą ir tai, panašu, nebuvo išmaniųjų laikrodžių aukso amžiaus pradžia.

Išsamią Samsung Galaxy Gear išmanaus laikrodžio apžvalgą ir įvertinimą rasite „The Verge“ svetainėje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų