55 colių Microsoft ekranų skiriamoji geba mažesnė nei iPad

Pernai metais Microsoft įsigijo Perceptive Pixel - gigantiškų, lietimui jautrių ekranų gamintoją, o neseniai Fox News 55" Microsoft ekranus įdiegė savo naujienų studijoje.

Shepard Smith su pasididžiavimu demonstravo naują Fox News studiją, kurioje po jos modernizavimo įrengti milžiniški Microsoft lietimui jautrūs ekranai su Windows 8 operacine sistema. Kiekvieno tokio ekrano kaina apie 7 000 JAV dolerių.

Fox News sakė, kad revoliucija naujojoje naujienų studijoje buvo padaryta norint labiau priartėti prie aplinkos, kurią naudoja naujienų žiūrovai, dauguma kurių yra „apsiginklavę“ išmaniais telefonais ir iPad planšetiniais kompiuteriais.

Per paskutinius metus, tai kaip žmonės stebi naujienas stipriai pasikeitė nuo tradicinio sėdėjimo prieš televizorių ir klausymosi to pačio per tą patį kartojimo. Dabar dauguma naujienas „susirenka“ savo iPhone ir iPad įrenginiuose iš skirtingų šaltinių, tokių kaip Twitter.

Microsoft ekranų skiriamoji geba yra 1920x1080 (2 megapikseliai), tokia pati kaip ir standartinio HDTV. Palyginimui, Apple 15“ MacBook Pro Retina ekranų skiriamoji geba 2880x1800 (virš 5-ų megapikselių). Microsoft ekranuose prastesnė skiriamoji geba net lyginant su iPad Retina ekranu 2048x1536 (3,1 megapikselis). Naudodami iPad vartotojai turi galimybę stebėti daug aukštesnės kokybės vaizdą žiūrėdami į tą patį Twitter ar kitus naujienų portalus, nei kad gigantiškais, gerokai per dideliais, kad patogiai naudotis Microsoft ekranais apsirūpinusios Fox News studijos darbuotojai. Retina vs HDTV Keistokai atrodo, kai Fox News darbuotojai stovi priešais gigantiškus Microsoft ekranus, kurie geba atvaizduoti tik 4 Twitter žinutes, net iPhone 4” ekranu talpina daugiau žinučių savo ekrane vienu metu.

Pažiūrėti kaip atdodo nauji Microsoft ekranai Fox News studijoje, galite Fox News interneto svetianėje (reikalingas Flash, todėl kas nesate jo įdiegę naudokite Chrome naršyklę).

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų