Kaip iOS 7 sukurti aplanką aplanke

Tiems kas mėgsta siųstis viską iš eilės ir visą tą ūkį kaupti savo iOS įrenginyje, aplankai leidžiantys sugrupuoti aplikacijas kaip gelbėjimosi ratas.

iOS 7 aplankai tapo talpesni. Ankstesnėse iOS versijose vienas aplankas talpino 16 aplikacijų, o dabar vienas aplanko puslapis talpina 9-as aplikacijas ir tokių puslapių aplanke gali būti 14 – taigi viename aplanke gali prieglobstį rasti 126 aplikacijos. Tačiau kai kuriems programėlių kolekcionieriams ir tai nėra tinkamiausia išeitis.

iOS 7 aplankas aplanke

Nuo iOS 7 beta ir tai panašiau į klaidą nei naują galimybę, galima kurti aplankus aplankuose. Manau, Apple apie tai žino, tačiau nepanaikino jos nei iOS 7, nei iOS 7.0.1.

  • Sukurkite du aplankus (aplankas sukuriamas: paspaudus ant aplikacijos piktogramos ir palaikius nuspaudus - piktogramos pradeda purtytis, tada vienos aplikacijos piktograma užtempiama ant kitos aplikacijos piktogramos)
  • Paspauskite vieną aplanką ir vos tik jis papilkės laikydami jį nuspaustą - du kartus paspauskite „Home“ mygtuką (šiam veiksmui atlikti turėsite apie pusę sekundės. Jei aplikacijų piktogramos pradėjo purtytis - pavėlavote)
  • Multitasking’o lange paspauskite ant pagrindinio ekrano lango. Jei viską padarėte teisingai - dabar aplikacijų piktogramos purtysis.
  • Užveskite sukurtą aplanką (ne tą kuris papilkėjęs) ant papilkėjusio aplanko - atsidarys aplanko langas, bet ekrano kampe pamatysite ir kitą aplanką
  • Paspauskite „Home“ mygtuką ir aplankas bus patalpintas aplanke.

Kadangi ši funkcija nėra palaikoma, Apple gali su bet kuriuo atnaujinimu ją panaikinti.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų