Jei planuojate įsigyti auksinį iPhone 5s

Jei jau esate suplanavę įsigyti auksinį Apple iPhone 5s, belaukdami žiemos, kol šie nauji iPhone atkeliaus į Lietuvą galite pasiruošti tinkamai jį „sutikti“.

happy plugs auksinės ausinės

Kaip ir visi Apple telefonai, iPhone 5s komplektuojamas su ausinėmis. Tačiau ausinės toks daiktas, kurių niekada nebus per daug ir ypač kokybiškų.

Jei jau esate įsimylėjęs savo auksinį iPhone 5s, nors jo gal dar ir neturite bei mėgstate kokybišką muziką, auksinę spalvą ir natūralias medžiagas - padovanokite sau galimybę (arba paprašykite, kad tai padarytų draugas) klausytis muzikos garsų sklindančių 20Hz–50kHz diapazone iš puikių, Švedijoje, Stokholmo širdyje pagamintų ausinių.

Šios ausinės, taip pat kaip ir originalios Apple komplektuojamos kartu su iPhone, turi tokio pačio funkcionalumo distancinį valdymą bei mikrofoną, todėl galėsite ne tik klausytis muzikos, bet ir bendrauti su Siri ar kalbėti telefonu.

25 gramai 18 karatų aukso kiekvienoje iš ausinių tik už 11 000 €.

Šios ausinės taip pat bus mielas niekutis, priedas prie kalėdinės dovanėlės jūsų draugui(ei), kartu su naujuoju auksiniu iPhone 5s.

Apsipirkimui: happy plugs

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų