Apple įdarbino bičą žinantį kaip parduoti džinsus

Tema: Apple

Yra didelė tikimybė, kad nesate girdėję apie Enrique Atienza. Dar prieš keletą dienų jis ramiai sau dirbo „Levi’s“ ir rūpinosi džinsų pardavimu.

Dabar jis dirbs Apple ir jo atsakomybėje bus JAV Apple Store parduotuvės. Oficialiai Enrique savo pareigas Apple pradės spalio mėnesį ir atsiskaitys Steve Cano, kuris yra tiesiogiai pavaldus Tim Cook. Apple jau kuris laikas ieškojo tinkamos kandidatūros šiai pozicijai ir kandidatų būta įvairių tiek iš Apple esamų darbuotojų, tiek ir iš šalies.

Kodėl Enreique? Sunku atsakyti, matyt Apple įžvelgė jame potencialą, o gal stengiasi pakeisti savo įvaizdį iš technologijų kompanijos į priklausančią mados industrijai? Enrique nėra vienintelis iš mados industrijos į Apple atėjęs darbuotojas. Gal tai ir neblogas pasirinkimas ar bent jau geresnis už kokio nors inžinieriaus paskyrimą šiam postui. Inžinierius dažnai žino kaip išspausti maksimalią naudą iš ant riešo dėvimo kompiuterio akumuliatoriaus, bet nebūtinai jis sugebės išspausti maksimalią naudą iš potencialaus vartotojo atėjusio į parduotuvę to kompiuterio nusipirkti.

Dabar, kai Apple pirmą kartą išleis du iPhone modelius vienu metu, Apple Store parduotuvių sėkminga veikla bus ypač svarbi kompanijos pardavimų rezultatams ir naujų modelių populiarumui.

Ši informacija nėra oficialiai patvirtina Apple.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų