Apple medžioja savo parduotuvių darbuotojus naudojančius iOS 7 beta

Tema: Apple

Apple darbo sutartis draudžia darbuotojams dirbantiems Apple parduotuvėse (Apple Store), savo įrenginiuose įdiegti beta OS versijas, nebent jie yra Apple Developer programos nariai (programuotojai), tačiau net ir tokiu atveju, jei darbuotojas yra programos narys, jis negali demonstruoti beta produkto klientui.

Apple įtaria, kad kai kurie Apple Store darbuotojai, tampa Apple developer programos nariais ir beta iOS7 versijas platina savo draugams. Apple Store darbuotojai tvirtina, kad jie gauna priminimo laiškus, kuriuose primenamos sąlygos susijusios su beta produktų vartojimu.

Apple, kuris nepaprastai rūpinasi savo produktų vartotojų gerais patyrimais yra svarbu, kad neišbaigti beta produktai nebūtų jiems rodomi ir jokiu būdu nepatektų į jų įrenginius. Neišbaigti ir klaidų pilni produktai, gali sukurti klaidingą, blogai veikiančios sistemos įspūdį ir taip atbaidyti vartotojus nuo Apple produktų įsigijimo.

Šie apribojimai liečia ir Apple Genius Bar darbuotojus ir yra duotas nurodymas, kad nepriimti servisui vartotojų įrenginių, kuriuose įdiegta iOS 7 beta versija.

Apple darbuotojas, kuris demonstruos klientui ar parduotuvės lankytojui iOS bet 7 - gali būti, už šiuos veiksmus, atleistas iš darbo.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų