Microsoft Surface Pro taisyti dar sudėtingiau nei iPad

Nuotrauka: iFixit.com

Kompanija iFixit - ardo viską, kas iš kompiuterinės technikos patenka naujo į rinką. Tuo pačiu iFixit įvertina sudėtingumą ardant, atnaujinimo ar pakeitimo galimybes, bei pateikia instrukcijas, kaip vartotojas galėtų tai padaryti pats.

Ne išimtis ir Microsoft Surface Pro, kurį gavus iFixit komanda tuojau pat išardė.

Ardymo metu jie nustatė, kad Microsoft savo naujame produkte priklijavo viską, kas tik gali būti priklijuota, tuo pačiu Surface Pro ardymą padarydama nepaprastai sudėtingu, o detalių pakeitimą praktiškai neįmanomu. Prietaiso taisymo galimybes iFixit įvertino 1 balu iš 10 (iPad iFixit vertinimu taisomumas yra 2 iš 10).

Kliūtys pasitinka vos tik pradėjus ardyti Surface Pro, nes yra didelė tikimybė nutraukti vieną iš 4-ų laidų prie ekrano. Klijai taip pat tvirtai laiko bateriją ir ekraną ir daro praktiškai neįmanomu jų pakeitimą. Įrenginyje yra apie 90 varžtų, kurie iFixit nuomone yra neįtikėtinai ilgi tokio tipo prietaisui.

Nieko stebėtino, kad Microsoft stengėsi sutalpinti kiek įmanoma daugiau technologijų į sąlyginai nedidelį prietaisą. Tačiau, iFixit nuomone, neišvengta ir nereikalingų veiksmų stengiantis sutaupyti vietos, kaip kad baterijos, kuri savaime yra senstanti prietaiso dalis ir pateka į „planinio keitimo“ kategoriją, priklijavimas.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų