7-os 2022 metų savaitės naujienų ir gandų apžvalga

7-os 2022 metų savaitės „Apple“ entuziastams skirtos naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ir pigiau platinamų: „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams ir „Apple Watch“ skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

  • „iOS 15.4“ beta 3 versijoje paaiškėjo viena naujovė — dabar atnaujinti operacinę sistemą galima ir naudojantis mobiliuoju ryšiu. Pagaliau. Anksčiau „Apple“ leido „iOS“ atnaujinti naudojantis mobiliais duomenimis tik „iPhone 12“ ir „iPhone 13“ naudotojams ir tik 5G tinkle.
  • „Apple“ išleidi „macOS“ saugumo atnaujinimus skirtus „Big Sur“ ir „Catalina“ naudotojams.
  • Eurazijos duomenų bazėje „Apple“ užregistravo tris naujus „Mac“ modelius A2615, A2686 ir A2681. Vienas jų yra nešiojamas kompiuteris.
  • Kalbama, kad „iPhone 14 pro“ bus diegiama 8GB RAM. Dabartiniuose „iPhone 13 Pro“ įdiegta 6GB RAM.
  • „Apple“ pranešė, kad šių metų SXSW filmų festivalyje vyksiančiame kovo 11–19 dienomis Austine (JAV, Teksasas) debiutuos „Cha Cha Real Smooth“, „WeCrashed“, „They Call Me Magic“, „Shining Girls“ ir „The Big Conn“. „Cha Cha Real Smooth“ pirmuosius tris epizodus „Apple TV+“ prenumeratoriai galės išvysti kovo 18 dieną. Taip pat kovo 18 „Apple TV+“ parodys ir pirmus tris „WeCrashed“ epizodus. Balandžio 22 dieną „Apple TV+“ pasirodys „They Call Me Magic“ premjera. Pirmieji trys „Shining Girls“ epizodai bus parodyti balandžio 29 dieną, o vėliau, kiekvieną penktadienį bus parodomas naujas serialo epizodas. Įdomus keturių dalių dokumentinis filmas „The Big Conn“ pasakojantis neįtikėtiną tikrą istoriją apie teisininką Eric C. Conn, kuris pavogė daugiau nei pusę milijardo JAV dolerių socialinio draudimo sukčiavimo byloje, „Apple TV+“ bus pradėtas rodyti gegužės 5 dieną.
  • „Apple TV+“ jau galima pažiūrėti pirmus du „Severance“ epizodus. Likę septyni bus rodomi po vieną kiekvieną penktadienį. „Apple TV+“ taip pat jau galima pažiūrėti ir keturių dalių dokumentiką „Lincoln’s Dilemma“.
  • Trumpametražis „Apple“ užsakymu sukurtas ir „iPhone 13 Pro“ nufilmuotas „Life is But a Dream“.

Laikinai pigiau ir nemokamai platinamų aplikacijų rinkinys

Dėl „Apple“ taikomo USD-EUR kainų kurso koeficiento, kai kurių aplikacijų kainos aukštesnės nei 0,00 gali šiek tiek skirtis nuo tų, kurias pamatysite „App Store“. Nors stengiausi sužiūrėti visas, gali būti, kad kokios aplikacijos kaina ir praslydo pro mano akis.

Taip pat turėkite omenyje, kad pigiau ar nemokamai žemiau paminėtos aplikacijos platinamos laikinai. Kiek tas „laikinai“ priklauso nuo aplikacijos autoriaus ir kaina grįžti į įprastinę ar kaip nors kitaip pakisti gali bet kurią akimirką.

iOS žaidimai

iOS aplikacijos

macOS aplikacijos

watchOS aplikacijos

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų