35-os 2021 metų savaitės naujienų ir gandų apžvalga

35-os 2021 metų savaitės „Apple“ entuziastams skirtos naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ir pigiau platinamų: „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams, „Apple Watch“ ir „Apple TV“ skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

  • Kalbama, kad „Apple“ įdarbino du inžinierius iš „Mercedes“. Apie vieną jų nieko nežinoma, o kitas tai Dr. Anton Uselmann, kuris nuo šių metų rugsėjo dirba „Apple“ inžinieriumi dizainerių specialiųjų kompanijos projektų grupėje. Uselman daktaro laipsnį gavo mechatronikos srityje. Nuo 2018 metų jis dirbo vairo valdymo sistemų inžinieriumi „Mercedes-AMG“, o prieš tai, beveik 6 metus tomis sistemomis užsiiminėjo „Porsche“.
  • Kalbama jog „Apple“ įsigijo anksčiau „Chrysler“ naudotą automobilių testavimo lauką už Phoenix (Arizona). Kurį laiką šį automobilių bandymų poligoną „Apple“ nuomavosi, o dabar kalbama už 125 mln. JAV dol. įsigijo.
  • Dar rugpjūčio mėnesį pasirodė gandai, kad 7-tos kartos „Apple Watch“ bus 41 ir 45 milimetrų (1mm didesni nei dabartiniai modeliai). Dabar kalbama, kad jiems skirti dirželiai nebus suderinami su dabartiniais.
  • Trečiadienį „Apple“ paskelbė, kad pirmosios valstijos (Arizona ir Georgia) pradeda vairuotojo pažymėjimo ir valstijos ID palaikymo „Wallet“ aplikacijoje pasiruošimo darbus. Netrukus turi pradėti ruoštis šių dokumentų palaikymui Connecticut, Iowa, Kentucky, Maryland, Oklahoma ir Utah valstijos.
  • „Apple“ išleido 131 „Safari Technology Peview“ naršyklės versiją.
  • „Nikkei Asia“ paskelbė informaciją apie tai, kad 7-tos kartos „Apple“ laikrodžiai pasirodys vėliau, nes kompanija turi problemų su kraujo spaudimo matavimo jutikliais. Tačiau Debbie Wu ir Mark Gurman „Bloomberg“ teigia, kad šiuose naujuose kompanijos laikrodžiuose apskritai nebus kraujospūdžio jutiklio, tačiau antrina apie laikrodžių pasirodymo vėlavimą.

Laikinai pigiau ir nemokamai platinamų aplikacijų rinkinys

Dėl „Apple“ taikomo USD-EUR kainų kurso koeficiento, kai kurių aplikacijų kainos aukštesnės nei 0,00 gali šiek tiek skirtis nuo tų, kurias pamatysite App Store. Nors stengiausi sužiūrėti visas, gali būti, kad kokios aplikacijos kaina ir praslydo pro mano akis.

Taip pat turėkite omenyje, kad pigiau ar nemokamai žemiau paminėtos aplikacijos platinamos laikinai. Kiek tas „laikinai“ priklauso nuo aplikacijos autoriaus ir kaina grįžti į įprastinę ar kaip nors kitaip pakisti gali bet kurią akimirką.

iOS žaidimai

iOS aplikacijos

macOS aplikacijos

watchOS aplikacijos

tvOS aplikacijos

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų