1-os 2020 metų savaitės naujienų ir gandų apžvalga

1-os 2020 metų savaitės „Apple“ entuziastams skirtos naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ir pigiau platinamų: „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams, „Apple Watch“ ir „Apple TV“ skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

  • „Digitimes“ tikina, kad „Apple“ partnerė TSMC tuoj pradės gaminti A14 procesorius 2020 spalį pasirodysiantiems „iPhone“. Manoma, kad tai bus 5 nanometrų produktas. A12 ir A13 „Apple“ procesoriuose buvo naudojama 7 nanometrų technologija.
  • „Digitimes“ taip pat mano, kad 2020 metais „Apple“ išleis du naujus „iPhone“ modelius pakeisiančius „iPhone SE“. Anot „Digitimes“ abu šie „iPhone“ modeliai bus pavadinti „iPhone 9“. Manoma, kad 2020 metais „Apple“ iš viso išleis 6 naujus „iPhone“ modelius.
  • „The New York Times“ praneša, kad „Apple“ sudarė sutartį su buvusio HBO vadovo Richard’o Plepler’io kompanija „Eden Productions“. Ji ateinančius penkerius metus kurs turinį „Apple TV +“ platformai. Neatskleidžiama nei sutarties vertė, nei „Eden Productions“ pasiūlymas, tačiau greičiausiai bus orientuojamasi ne į televizijos šou laidas, o į nedidelį kiekį „aukšto lygio turinio“ — meninius ir dokumentinius filmus bei serialus.
  • Praėjusią savaitę Tim Cook iš asmeniškai turimų „Apple“ akcijų (AAPL), neįvardintai labdaros organizacijai paaukojo 6 880 AAPL. Paaukotų AAPL akcijų vertė apie du milijonus JAV dolerių. Panašias aukas/dovanas „Apple“ vadovas yra daręs ir anksčiau. 2015 metais Tim Cook paaukojo 50 000, 2018 metais 23 215, o 2019 — 23 700 „Apple“ akcijų. Tim Cook asmeniškai turi 847 969 „Apple“ akcijas, kurių bendra vertė yra daugiau nei ketvirtis milijardo JAV dol.

Laikinai pigiau ir nemokamai platinamų aplikacijų rinkinys

Dėl „Apple“ taikomo USD-EUR kainų kurso koeficiento, kai kurių aplikacijų kainos aukštesnės nei 0,00 gali šiek tiek skirtis nuo tų, kurias pamatysite App Store. Nors stengiausi sužiūrėti visas, gali būti, kad kokios aplikacijos kaina ir praslydo pro mano akis.

Taip pat turėkite omenyje, kad pigiau ar nemokamai žemiau paminėtos aplikacijos platinamos laikinai. Kiek tas „laikinai“ priklauso nuo aplikacijos autoriaus ir kaina grįžti į įprastinę ar kaip nors kitaip pakisti gali bet kurią akimirką.

iOS žaidimai

iOS aplikacijos

macOS aplikacijos

watchOS aplikacija

tvOS aplikacijos

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų