29-os 2019 metų savaitės naujienų ir gandų apžvalga

29-os 2019 metų savaitės „Apple“ entuziastams skirtos naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ir pigiau platinamų: „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams, „Apple Watch“ ir „Apple TV“ skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

  • „Apple“ išplatino penktą „macOS 10.14.6“ beta versiją skirtą registruotiems programuotojams.
  • Paminėdama „Apollo 11“ nusileidimo mėnulyje 50-tmetį, „Apple“ pasidalino nauju „Remembering Apollo 11“ video su būsimo televizijos šou „For All Mankind“ detalėmis. Šį televizijos šou kompanija planuoja transliuoti šį rudenį startuosiančioje „tv+“ paslaugoje.
  • Dizaineris pademonstravo kaip „Apple Watch“ atrodo „iOS“. Idėja įdomi — gal kada nors iš tikro išvysime „Apple Watch“ visiškai nepriklausomą nuo „iPhone“.




  • Trečiadienį „Apple“ išleido naujas registruotiems programuotojams skirtas „iOS 13“, „iPadOS 13“, „tvOS 13“ ir „watchOS 6“ beta versijas.
  • „Apple TV+“ reklamoje vienas mano mėgstamiausių animacinių herojų Snoopy susiruošė į kosmosą.
  • „Apple“ ir toliau patyliukais, nuotoliniu būdu trina ir diegia failus. Praėjusią savaitę kompanija tylomis ištrynė „Zoom“ aplikacijos web serverį iš kompiuterių, kuriuose jis buvo įdiegtas, o šią savaitę „Apple“ tylomis ištrynė „RingCentral“ ir „Zhumu“ aplikacijų web serverius šių aplikacijų „Mac“ kompiuteriuose. Tai, kad „Apple“ rūpinasi mūsų saugumu yra gerai, bet šiaip tai keista, kad kompanija, kuri yra apsėsta žinučių manijos neinformuoja „Mac“ naudotojų, kad ji modifikavo naudotojų kompiuteriuose įdiegtą jos operacinė sistemą.
  • Dizaineris iš Los Angeles Ian Delucca sukūrė balto aukso „AirPods“ ausines papuoštas deimantais. Šių ausinių kaina 20 000 JAV dol. Jei šios ausinės jus sudomino — su dizaineriu susisiekti galite per Instagram
  • „Apple“ išleido viešą „iOS 13“ trečią beta versiją.
  • Taip gali atrodyti sekantis „iPhone“. jei kartais nepavyktų pažiūrėti žemiau esančio video — spauskite čia.

Laikinai pigiau ir nemokamai platinamų aplikacijų rinkinys

Dėl „Apple“ taikomo USD-EUR kainų kurso koeficiento, kai kurių aplikacijų kainos aukštesnės nei 0,00 gali šiek tiek skirtis nuo tų, kurias pamatysite App Store. Nors stengiausi sužiūrėti visas, gali būti, kad kokios aplikacijos kaina ir praslydo pro mano akis.

Taip pat turėkite omenyje, kad pigiau ar nemokamai žemiau paminėtos aplikacijos platinamos laikinai. Kiek tas „laikinai“ priklauso nuo aplikacijos autoriaus ir kaina grįžti į įprastinę ar kaip nors kitaip pakisti gali bet kurią akimirką.

iOS žaidimai

iOS aplikacijos

macOS aplikacijos

watchOS aplikacijos

tvOS aplikacijos

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų