Priminimas apie Apple WWDC23 konferenciją

Tema: Apple

Dauelis „Apple“ technikos mylėtojų su dideliu nekantrumu laukia kasmetinės WWDC konferencijos. Kad jos nepraleistumėte — patalpinkite priminimą savo kalendoriuose.

Daug „Apple“ technikos mylėtojų vos pasibaigus WWDC jau pradeda laukti sekančios. pastaruoju metu taip, greičiausiai, yra todėl, kad seniau „Apple“ įrenginius naudojantys ir „Wow“ faktoriaus išlepinti naudotojai jo jau kuris laikas pasigenda ir gyvena viltimi: „gal sekančioje…“

Konferencijos laukia ir naujus „Apple“ įrenginius planuojantys įsigyti tiek seniai „Apple“ ekosistemos vandenyse nardantys, tiek ir šio  prekės ženklo naujokai.

Tikėtina, kad be tradiciškai naujų operacinių sistemų pristatymo pamatysime ir porą naujų kompiuterių. Neseniai pasirodė informacija, kad kompanija testuoja kelis naujus „Mac“ kompiuterius. Daug naudotojų taip pat konferencijos metu, ar netrukus po jos, tikisi išvysti ir seniai gandų nešiotojų lūpose gyvenantį 15-os colių „MacBook Air“. Gali būti, kad kompanija jau turi paruošusi ir „M2 Max“ bei „M2 Ultra“ procesoriais apginkluotus stacionarius kompiuterius.

Žodžiu, gali būti ne tik panegirikos, bet ir iš tikro įdomių naujovių.

Kad viso to nepraleistumėte ir sužinotumėte kartu su visu pasauliu — patalpinkite priminimą apie įrenginį savo kalendoriuose paspausdami ant kalendoriaus piktogramos esančios žemiau.

Konferencija prasidės pirmadienį, birželio 5 dieną, 20:00 Lietuvos laiku. Ją stebėti galėsite apsilankę www.apple.com/apple-events/ svetainėje arba YouTube.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų