25-os 2022 metų savaitės naujienų ir gandų apžvalga

25-os 2022 metų savaitės „Apple“ entuziastams skirtos naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ir pigiau platinamų: „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams, „Apple Watch“ ir „Apple TV“ skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

  • JAV prezidentas Joe Biden šįryt pareiškė, kad „didžiuojasi“ „Apple“ darbuotojais Merilande, kurie savaitgalį balsavo už sąjungos įkūrimą, praneša „Reuters“. Nors kitose „Apple“ mažmeninės prekybos vietose diskutuojama apie sąjungą, Merilendo darbuotojai yra pirmieji „Apple“ mažmeninės prekybos darbuotojai, susibūrę į profesines sąjungas Jungtinėse Valstijose.
  • Kai šį rudenį pasirodys „iOS 16“, galite pastebėti, kad jums nereikės susidurti su daugybe erzinančių CAPTCHA, reikalaujančių slankioti dėlionės gabalėlius arba atskirti kalvą nuo kalno. Taip yra todėl, kad „Apple“ savo „iPhone“ ir „Mac“ kompiuteriams pristato funkciją Automatic Verification („Automatinis patvirtinimas“), kuri leidžia kai kurioms svetainėms suprasti, kad nesate robotas ir jums nieko nereikia daryti.
  • „YouTube“ paskelbė savo 2022 m. Kanų reklamos lyderių lentelę, kurioje „Apple“ reklama „Escape from the Office“ („Pabėgimas iš biuro“) užima aštuntą vietą. Lentelėje yra 10 populiariausių visame pasaulyje video reklamų nuo 2021 m. birželio mėn. iki 2022 m. gegužės mėn.
  • „Apple“ išleido naujas trijų „iWork“ programų versijas. „Numbers“ pagerintas našumas, o „Pages“ ir „Keynote“ – patobulintos funkcijos.
  • „Apple“ patvirtino, kad kai šį rudenį bus paleista „iOS 16“, „iPadOS 16“, „macOS Ventura“ ir „HomePod 16“ programinė įranga, iPad“ nebeveiks kaip namų centras (home hub).
  • „Volkswagen“ generalinis direktorius Herbert Diess Berlyne vykusioje technologijų konferencijoje hub.berlin pakomentavo gandus apie būsimą „Apple“ automobilį. Jis mano, kad „Apple“ automobilio nepagamins. Vietoj to, įmonė apsiribos programine įranga automobiliams, o tiksliau „CarPlay“.

Laikinai pigiau ir nemokamai platinamų aplikacijų rinkinys

Dėl „Apple“ taikomo USD-EUR kainų kurso koeficiento, kai kurių aplikacijų kainos aukštesnės nei 0,00 gali šiek tiek skirtis nuo tų, kurias pamatysite „App Store“. Nors stengiausi sužiūrėti visas, gali būti, kad kokios aplikacijos kaina ir praslydo pro mano akis.

Taip pat turėkite omenyje, kad pigiau ar nemokamai žemiau paminėtos aplikacijos platinamos laikinai. Kiek tas „laikinai“ priklauso nuo aplikacijos autoriaus ir kaina grįžti į įprastinę ar kaip nors kitaip pakisti gali bet kurią akimirką.

iOS žaidimai

iOS aplikacijos

macOS aplikacijos

watchOS aplikacijos

tvOS aplikacijos

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų