47-os 2021 metų savaitės naujienų ir gandų apžvalga

47-os 2021 metų savaitės „Apple“ entuziastams skirtos naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ir pigiau platinamų: „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams, „Apple Watch“ ir „Apple TV“ skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

Šią savaitę tarp „Juodojo penktadienio“ žinučių sunku rasti kokią nors daugiau dėmesio vertą naujieną…

  • Vis labiau artėjant gruodžio šventėms „Apple“ išleidžia žiemos švenčių reklaminius video. Šią savaitę kompanija išleido video nufilmuotą „iPhone 13 Pro“ ir pavadintą „Saving Simon“.
  • Analitikas Ming-Chi Kuo teigia, kad 2022 metais „Apple“ įšleis papildomos realybės įrenginį. Toje pačioje ataskaitoje analitikas rašo jog „iPhone“ kompanija leis dar 10 metų, o po to juos pakeis papildomos realybės įrenginiai. Kalbama, kad „Apple“ papildomos realybės „šalme“ bus įdiegti du procesoriai ir šis įrenginys savo našumu prilygs „Mac“ kompiuteriui.
  • „Apple“ siųs pranešimus įrenginių savininkams, į kuriuos buvo įsilaužta valstybių remiamų programišių. Tokius pranešimus jau gavo kai kurie Tailando, El Salvadoro ir Ugandos aktyvistai bei aktyvūs politiniai veikėjai. Šią savaitę „Apple“ padavė į teismą Izraelio „NSO Group“ stovinčią už įsilaužimui į įrenginius ir šnipinėjimui skirtos „Pegasus“ programinės įrangos kūrėjų. „NSO Group“ taip pat turi arba teismines bylas ar sulaukė griežtos kritikos iš „Microsoft Corp“, „Meta Platforms Inc“, „Alphabet Inc“ ir „Cisco Systems Inc“.
  • „Apple“ paviešino nuo gruodžio 25 kinoteatruose ir nuo 2022 sausio 14 „Apple TV+“ rodomo filmo „The Tragedy of Macbeth“ trumputį anonsą.
  • „Apple“ parodo kaip buvo kuriamas Jeff — robotas iš jos filmo „Finch“ su Tom Hanks.
  • Interviu su „Apple“ CEO Tim Cook. Kompanijos vadovas kalba ir apie naują „Self Service Repair“ programą (2:35).

Laikinai pigiau ir nemokamai platinamų aplikacijų rinkinys

Dėl „Apple“ taikomo USD-EUR kainų kurso koeficiento, kai kurių aplikacijų kainos aukštesnės nei 0,00 gali šiek tiek skirtis nuo tų, kurias pamatysite App Store. Nors stengiausi sužiūrėti visas, gali būti, kad kokios aplikacijos kaina ir praslydo pro mano akis.

Taip pat turėkite omenyje, kad pigiau ar nemokamai žemiau paminėtos aplikacijos platinamos laikinai. Kiek tas „laikinai“ priklauso nuo aplikacijos autoriaus ir kaina grįžti į įprastinę ar kaip nors kitaip pakisti gali bet kurią akimirką.

iOS žaidimai

iOS aplikacijos

macOS aplikacijos

watchOS aplikacijos

tvOS aplikacijos

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų