Apple paskelbė iPhone 12 renginio datą ir laiką. Atsisiųskite priminimą

Temos: Apple, iPhone
Apple renginys 20201013

„Apple“ oficialiai paskelbė, kad „iPhone 12“ renginys prasidės 2020 metų spalio 13 dieną 20 val. Lietuvos laiku.

Pagaliau „Apple“ paskelbė „iPhone 12“ renginio datą ir laiką — 2020 metų spalio 13. Renginys prasidės 20 val. Lietuvos laiku. Tai interaktyvus pakvietimas, panašiai kaip ir rugsėjo renginio, leidžiantis „iPhone“ ir „iPad“ įrenginiuose pažaisti sklendžiančiais burbuliukais ir data „10.13“ esamoje erdvėje.

Renginio šūkis „Hi, Speed“ („Labas, greiti“) leidžia manyti, kad naujuose „iPhone“ modeliuose bus diegiamas, jau „naujausiame iPad Air“ pristatytas „A14 Bionic“ procesorius. Taip pat reikia manyti nauji telefonai palaikys ir naujausią 5G ryšio standartą. Kalbama, kad visi naujausi „iPhone“ modeliai palaikys 5G.

Mėlynos spalvos atspalvis kvietime gali būti užuomina į „Midnight Blue“ (Vidurnakčio mėlynos) spalvos telefono modelius. „Apple Watch Series 6“ modelį jau galima pasirinkti tokios spalvos. Oranžinė spalva taip pat gali reikšti naują „iPhone“ spalvą, o gal ir dar kažką.

Jei nenorite praleisti renginio transliacijos, viską pamatyti pirmieji ir pirmųjų lūpų išgirsti visas naujienas — spauskite ant kalendoriaus piktogramos esančios žemiau ir atsisiųskite priminimą apie renginį.

Atsisiųsti priminimą
Kalendoriaus įrašas - priminimas apie Apple renginį 2020-10-13

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Dar tose formose aš pastebiu užšifruotus naujus Apple produktus tokius kaip AirTag ir Wireless charging pad...

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų