Specialus kovo 8 dienos Apple Watch fizinio aktyvumo ženklelis

ienai — kovo 8-ai paminėti skirtas specialus ženklelis Apple watch naudotojams.

„Apple“ mini Tarptautinę moters dieną ir 2019 metų kovo 8 „Apple Watch“ naudotojai, norintys savo pasiekimus žyminčių ženklelių kolekciją papildyti specialiu — Tarptautinei moters dienai skirtu virtualiu medaliu, turi tokią galimybę.

„Apple“ mini Tarptautinę moters dieną ir visą kovą skelbs istorijas apie moteris programuotojas, muzikantes, menininkes, fotografes ir verslininkes. „Apple“ taip pat vykdo savo pažadus duotus švietimo sektoriui ir bendradarbiauja su „Girls Who Code“ plėsdama jaunų moterų žinias ir galimybes programavimo srityje.

„Apple Watch“ naudotojai kovo 8 taip pat turi galimybę paminėti Moters dieną nueidami, nubėgdami ar tie kas naudojasi neįgaliųjų vežimėliais juose nuvažiuodami vieną mylią (1,6 km) ar daugiau.

Įvykdę šią nesudėtingą užduotį ne tik padės patys sau būti sveikesniais, bet ir bus apdovanoti specialiu ženkleliu ir piktogramomis, kurias galės naudoti „Messages“ aplikacijoje. Norėdami laimėti šį ženklelį savo su „Apple Watch“ susietame „iPhone“ turite būti įdiegę „iOS 12.1.3“ ar naujesnę, o išmaniame „Apple“ laikrodyje „watchOS 5.1.3“ operacinės sistemos versiją.

Galimybę gauti specialų, Moters dienai skirtą fizinio aktyvumo ženklelį „Apple Watch“ naudotojai turėjo ir 2018 metais. Pernai reikėjo kovo 8 dieną judėjimo (move) ratuką apsukti bent du kartus — sudeginti dvigubai daugiau kalorijų nei esate užsibrėžę jų sukūrenti per dieną.

Apie „Apple Watch“ už fizinį aktyvumą suteikiamus ženklelius ir kaip juos gauti skaitykite straipsnyje „Kaip surinkti virtualius Apple Watch ženklelius“.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų