Apple renginys kovo 25 dieną

Tema: Apple

„Apple“ išsiuntinėjo pakvietimus į savo pavasarinį renginį vyksiantį kovo 25 dieną. Patalpinkite priminimą savo kalendoriuose.

„Apple“ paskelbė pavasarinio renginio datą. Animuotame kompanijos pakvietime esantis tekstas tekstas „It’s show time.“ leidžia manyti jog kompanija pristatys naują srautinio video paslaugą. Šį tekstą „Apple“ naudojo 2006 metų rugsėjį vykusiame renginyje, kuriame kartu su „iTV“ vėliau, 2007 metais pervadintu į „Apple TV“ buvo pristatyta „iTunes“ filmų paslauga.

Jau kuris laikas kalbama jog „Apple“ planuoja naują video paslaugą ir yra išleidusi 2 milijardus JAV dolerių „Holiwood’e“ kurdama savo turinį. Taip pat yra gandų, kad kartu su savo turiniu, naujoje paslaugoje „Apple“ perparduos „Starz“, „CBS Corp“, „Viacom Inc.“, „Lions Gate Entertainment Corp“ ir kitų kompanijų turinį.

Kol kas nėra aišku kokias „geležies“ naujienas kompanija pristatys ir ar pristatys apskritai šio renginio metu. Tačiau galima tikėtis, kad kompanija pristatys ilgai lauktą „AirPower“ belaidį įkroviklį leidžiantį vienu metu įkrauti „iPhone“ ir „Apple Watch“. Taip pat nemažai „Apple“ entuziastų tikisi jog kompanija parodys naujus „iPad“ ir „iPad mini“ planšetinių kompiuterių modelius. Nors manančių, kad renginio metu „Apple“ pristatys naują 7-os kartos „iPod touch“ nėra daug, tačiau tikimybė išvysti šį grotuvą renginio metu taip pat egzistuoja. Yra labai norinčių, kad šį pavasarį „Apple“ pristatytų „AirPods 2“ ausines, tačiau šios ausinės, greičiausiai, bus pristatytos rudenį, kartu su naujais „iPhone“ modeliais, nors jau pasirodė gandų, kad pradėta jų gamyba „Apple“ partnerių gamyklose. Yra nemažai globalios „Apple“ prenumeratos idėjos šalininkų. Globali „Apple“ paslaugų prenumerata turėtų apimti visas kompanijos prenumeruojamas paslaugas. Kalbama, kad renginio metu „Apple“ gali pristatyti ir savo kredito kortelę.

Pavasarinis „Apple“ renginys vyks naujame „Apple Park“ biuro-miestelio teritorijoje esančiame Steve Jobs vardu pavadintame teatre, kovo 25 dieną 19 val. Lietuvos laiku. Jei norite stebėti tiesioginę šio renginio transliaciją ir būti pirmieji išgirdę visas naujienas iš „Apple“ atstovų lūpų — patalpinkite priminimą apie renginį savo kalendoriuose. Tai padaryti galite ir paspaudę ant kalendoriaus įrašo piktogramos esančios žemiau.

Atsisiųsti priminimą Kalendoriaus įrašas - priminimas apie Apple renginį 2019-03-25

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų