iPhone XR populiarumas didesnis nei iPhone XS

Nežiūrint to, kad „iPhone XS“ telefono modelis pasirodė mėnesiu anksčiau, „iPhone XR“ aplenkė savo mažiau spalvingą brolį.

Internete sklando įvairaus tipo informacija leidžianti manyti ar tiesiogiai teigianti, kad „iPhone XR“ pardavimai prasti. Paprašytas pakomentuoti šią informaciją „Apple“ CEO Tim Cook, interviu CNBC metu pareiškė, kad ši informacija yra „visiška nesąmonė“. O ką kalba skaičiai?

Kompanijos „Mixpanel“ ataskaitoje galima pamatyti realią „iPhone“ modelių paklausą. Iš pernai pristatytų „iPhone“ modelių didžiausio populiarumo spinduliuose maudosi „iPhone XS Max“. „Mixpanel“ grafike matosi, kad „iPhone XR“ populiarumas auga gana stabiliai ir šis „iPhone“ modelis jau aplenkė „iPhone XS“, tai patvirtina Tim Cook žodžius.

Lyderiu kol kas išlieka „iPhone X“.

iPhone X11,81%
iPhone 8 Plus10,00%
iPhone 89,84%
iPhone XS Max3,69%
iPhone XR3,08%
iPhone XS2,90%
2018-01-09 „Mixpanel“ duomenys
iPhone XR, iPhone XS ir iPhone XS Max įsisavinimas 2018 rugsėjo 2 - 2019 sausio 10. Šaltinis: Mixpanel
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Na, tiems kam dzin ekrano pixeliai, kamera ir tai kad nebera 3D Touch - labai variantas. Man asmeniškai tai netiktu tik dėl Retinos - atsibodo jau tie 326 ppi ekranai, kuriuose aš asmeniškai vis dar plika akimi matau pixelius (kad ir kaip Apple aiškintu kad ~300 ppi tai riba kai jau nebesimato pixelių). Va 458 ppi, (X, Xs Xs) max ir net jau 401 ppi (6+, 6s+, 7+, 8+) - kitas reikalas. Bet bendrai paėmus - iPhonas stagnuoja, jei ir taip toliau jie varys nepasiulydami tikrai kazko radikaliai naujo (o kasmet vos vos pakeisdami kazką, kas visiskai nėra svarbu, net ir mygtuko panaikinimas ar faceid pristatymas) tai greitai bus man dzin koks modelis, ar brangesnis ar pigesnis, skirtumai nėra labai jau gyvybiškai svarbūs, galima ir pigiausia naudot, ka ir rodo Xr atvejis. Smartphonai kaip produktas ar reiskinys išsisėmė apskritai - nebeidomu, tiesiog kasdienis daiktas, ir tai normalu kai 12 metų ju evoliucija seikėjama taip po truputi. Aš tai jau noriu ale watch dydzio devaiso kuris jei ne mintis skaitytu tai bent jau lietuviskai mane suprastu:) ir kurio kraut nebereikėtu kasdien, gal koki karta i menesi:)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų