Apple paaiškino kodėl gali linkti naujieji iPad Pro

Tema: iPad Pro
iPad Pro

Yra nemažai besiskundžiančių, kad jų naujieji „iPad Pro“ šiek tiek išlinko — „Apple“ paaiškina kodėl taip galėjo nutikti.

Savo palaikymo svetainėje „Apple“ papasakojo apie naujųjų „iPad Pro“ gamybos procesą ir paaiškino kodėl naujieji „iPad Pro“ korpusai gali linkti.

Nedideli korpuso defektai gali atsirasti dėl naujo jų korpuso detalių tarpusavio formavimo proceso. Naujųjų „iPad Pro“ korpusuose išfrezuotose ertmėse įstatomi plastikiniai intarpai skirti sumažinti ekranavimą mobilaus ryšio antenoms.

„Apple“ leidžia „iPad Pro“ korpuso išlinkimą iki 0,4 mm. Jei įrenginio korpusas išlinko daugiau nei leistina norma — tai jau garantinis atvejis.

Kai kurie 11 colių „iPad Pro“ savininkai nedidelį įrenginio korpuso išlinkimą pastebi jį tik išėmę ir dėžutės.
Kai kurie 11 colių „iPad Pro“ savininkai nedidelį įrenginio korpuso išlinkimą pastebi jį tik išėmę ir dėžutės.

Kitaip tariant, naujieji „iPad Pro“ linksta dėl:

  • naujo korpuso plonais kraštais dizaino;
  • plastikinių LTE antenų intarpų modeliuose palaikančiuose mobiliuosius duomenis.

Jei įsigijote naują „iPad Pro“ ir jo korpusas išlinkęs daugiau nei 0,4 mm — kreipkitės į autorizuotą „Apple“ servisą, kur jums turėtų įrenginį pakeisti nauju.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 4 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Apgailėtina. Kodėl man tai turi būti įdomu? Sumoku nemažą pinigą, gaunu sulinkusi brokuotą gaminį ir dar turiu domėtis kodėl taip atsitiko???? WTF? Neturiu aš ką veikti, ar kaip? Nereikia taip vaikytis vien tik pelno, pigiausiomis medžiagomis gaminti korpusų ir viskas bus ok. Ir nereikės marketingo skyriui tuomet veblenti visam pasauliui idiotiškų pasiaiškinimų "kodėl gi vis dėl to sulinko" , viršunė....

  2. Keista,kad antra karta užlipa ant to paties grėblio... šeštas iphonas irgi linko,pakeitė šešto S modelio gamyboje aliuminį i 7-tos klases ir baigėsi problemos...
    Jeigu ir toliau taip pjaus,tai nera ko stebetis jiem,kad pardavimai krenta...
    Turbūt kažkur pataupė,o dabar pasakas seka...🙂

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų