iPhone XR yra nustatymas, kurio nėra kituose iPhone modeliuose

iPhone XR
„iPhone XR“ telefonų modeliuose yra išskirtinai jiems skirtas nustatymas.

Daug potencialių „iPhone XR“ pirkėjų stabdo tas faktas, kad šiuose „iPhone“ modeliuose „Apple“ neįdiegė „3D Touch“ palaikymo. Taip kompanija pasielgė, greičiausiai, siekdama kaip įmanoma sumažinti įrenginio kainą. Tačiau „iPhone XR“ modeliuose kompanija „3D Touch“ pakeitė pigiau kainuojančiu ir mažiau funkcionaliu (bent jau kol aplikacijų kūrėjai nepritaikė savo aplikacijų šiam funkcionalumui) „Haptic Touch“. Panašią technologiją anksčiau diegė „Android“ įrenginių gamintojai, kai ilgiau nei įprasta palaikus nuspaustą piktogramą — ekrane pasirodo papildomas meniu leidžiantis pasirinkti kelias funkcijas neatidarant pačios aplikacijos lango.

Vienas „Reddit“ socialinio tinklo naudotojas, tyrinėdamas „iOS 12“ naujoves aptiko išskirtinį „iPhone XR“ nustatymą. „iPhone XR“ atidarius „Settings“ aplikaciją ir pasirinkus „General“ → „Accessibility“ → „Haptic Touch“ galima rasti nustatymą, kurio pagalba galima nurodyti sistemai kaip greitai sistema sureaguos į palaikymą nuspaudus — supras, kad tai ilgesnis nei įprastai palaikymas ir aktyvuos su juo susietas aplikacijos funkcijas.

Tiesa nustatymo parinkčių tik dvi: „Fast“ (greitai) ir „Slow“ (lėtai). Matyt pirmuoju atveju reikės pirštą pridėjus prie aplikacijos piktogramos telefono ekrane palaikyti trumpiau, o antruoju atveju kiek ilgėliau.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. iPhone xr naudotojas. Default nustatymas yra FAST, bet nesugalvoju, kam tas SLOW yra reikalingas.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų