Kaip paskambinti iš karto garsiuoju ryšiu

Dirbtinis intelektas

Kartais būna situacijų kai reikia paskambinti ir bendrauti su pašnekovu naudojant garsųjį ryšį (kai pašnekovo balsas girdimas nepridėjus ragelio prie ausies). Kaip tokį, garsaus ryšio skambutį, inicijuoti iš karto.

Būna situacijų kai reikia, kad telefoninio pašnekovo balsas būtų girdimas nepridėjus telefono ragelio prie ausies. Priežasčių tam gali būti įvairių ir čia jų nevardinsiu. Kaip tai padaryti spaudžiant telefono piktogramas daugelis žino, tačiau kaip tokį skambutį inicijuoti iš karto.

Norint inicijuoti garsaus ryšio skambutį, teks pasitelkti į pagalbą Siri ir „iPhone“ ar „iPad“ turi būti įjungta „Hey Siri“ paslauga. Ją įjungti galite: SettingsSiri & SearchListen for “Hey Siri .

Toliau viskas paprasta — tereikia paprašyti Siri inicijuoti skambutį garsiuoju ryšiu, pavyzdžiui pasakius: Hey Siri, call [vardas] on speaker. Vietoje [vardas] gali būti ir giminystės ryšys ar kitokie kontaktų knygutėje nurodyti ryšiai, pavyzdžiui „my wife“, „my son“ ir panašiai arba tiesiog padiktuoti telefono numerį. Jei su Siri bendraujate rusiškai, tekstas skambučio inicijavimui turėtų būti: „Привет, Siri, позвони [kontakto vardas] через динамик“, na o jei dar kita kalba — atitinkamas šios frazės ekvivalentas toje kalboje.

Tai paprastas ir greitas telefoninio pokalbio garsiuoju ryšiu inicijavimo būdas, o ir šiaip paskambinti kam nors Siri pagalba yra labai patogu. Apie 80 proc. savo telefoninių skambučių, kuriuos pradedu pavyzdžiui sėdėdamas prie kompiuterio ir rašydamas, aš inicijuoju būtent Siri pagalba.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Chabarovskas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų