Ką daryti pamiršus Apple Watch slaptažodį

Apsaugoti „Apple Watch“, ypač, jeigu jame yra aktyvuota „Apple Pay“ paslauga, tikrai verta, nes niekada negali žinoti, kas nuo pakrovimo stotelės staiga paims laikrodį, bet ką daryti jei slaptažodis staiga pamirštamas ir jo atkurti iš atminties net su didžiausiu noru nepavyksta? Žinoma, galimas variantas yra bandyti po minutės, po penkių, bet tokiu būdu bus sugaišta daug laiko, yra kiti būdai, apie juos netrukus ir pakalbėsime.

Norint apeiti nustatytą „Apple Watch“ slaptažodį, teks atsikratyti visų jame buvusių duomenų. Šis būdas atstatys laikrodį į gamyklinius nustatymus, bet visuomet galima laikrodį grąžinti iš „Back Up“ atsarginės duomenų kopijos, o tai įmanoma padaryti dviem būdais: naudojant „iPhone“ ir be „iPhone“.

Kaip pašalinti slaptažodį iPhone pagalba

  • Watch programėlėje, atidarykite My Watch kortelę apačioje
  • Pasirinkite General.
  • Slinkite iki pat apačios, kol pamatysite Reset. Jį ir paspauskite, prieš tai įsitikinę, kad „Apple Watch“ yra netoliese ir bus prie telefono viso proceso metu.
2
  • Spauskite Erase Apple Watch Content and Settings.
  • Pasirodžiusioje lentelėje, kuri įspėja apie visų buvusių duomenų praradimą, pasirinkite Erase All Content and Settings.

Šis žingsnis yra svarbus, nes jame prarasite visą informaciją. Tačiau jeigu esate įsitikinę jog visos informacijos ištrynimas yra priimtinas — spauskit „Erase All Content and Settings“.

Jeigu laikrodis turi LTE funkciją

Jeigu naudojatės „Apple Watch Series 3 +LTE“ su aktyviu mobiliuoju planu, būsite paklausti ar norite palikti planą ar jį ištrinti iš „Apple Watch“. Jeigu pasirinksite planą palikti, iškart laikrodį vėl susiejus jūsų planas liks, tačiau jeigu pasirinksite „Remove Plan“ teks susisiekti su mobiliojo ryšio operatoriumi, kad jūsų „Apple Watch“ grąžintų planą.

Pasirinkus „Erase All Content and Settings“, „iPhone“ iškart pradės atjunginėti laikrodį nuo telefono, šis procesas neturėtų užtrukti ilgai. Kai tik laikrodis bus atjungtas, telefono ekrane iškart pasirodys pasirinkimas „Start Pairing“ ir „Apple Watch“ bus atkurti gamykliniai nustatymai.

Gamyklinių nustatymų atkūrimas gali užtrukti, todėl būkite kantrūs :)

Laikrodžiui persikrovus šiame bus atstatyti gamykliniai parametrai ir vėl galėsite susieti su savo „iPhone“, kaip tai darėte pirmą kartą.

Kaip pašalinti Apple Watch slaptažodį be iPhone

Jeigu šalia neturite „iPhone“, o laikrodį atrakinti reikia — tai galima padaryti ir tik laikrodžio pagalba. Iš pradžių įsitikinkite, kad jūsų laikrodis yra kraunamas ir bus kraunamas viso proceso metu.

  • Atidarykite Settings.
  • Pasirinkite General.
  • Apačioje spauskite Reset.
  • Atsidariusiame lange bus tik viena parinktis Erase all content and settings — ją ir pasirinkite.

Nepamirškite, kad „iPhone“ turi būti netoliese, tam, kad galėtumėte vėl susieti „Apple Watch“ su telefonu.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Edvinas Krupinskas

 Apple technikos fanas nuo ankstyvo ryto iki gilios nakties.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų