Kaip perkrauti Apple Watch net jei jis „pakibo“

Apple Watch

Įprastai perkrauti „Apple Watch“ nereikia, nes jis veikia patikimai. Tačiau, kartais gali tokia būtinybė atsirasti ir reikėtų žinoti, kaip perkrauti „Apple Watch“ net tada kai jis „pakibo“.

Jei manote, kad „Apple Watch“ laikrodis pradėjo veikti ne taip kaip turėtų — vienas iš galimų problemos sprendimo būdų, ir ko gero vienas pirmųjų, kurį reikėtų išbandyti yra išmanaus „Apple“ laikrodžio perkrovimas.

Paprastas Apple Watch perkrovimas

Norėdami perkrauti „Apple Watch“:

Apple Watch (watchOS 3) perkrovimas
  1. Nuspauskite ir laikykite nuspaudę šoninį mygtuką (pailgą ir mažiau išsikišusį) iki ekrane pamatysite tris slankiklius-valdiklius, kurių vienas bus su užrašu Power Off.
  2. Perbraukite pirštu per šį slankiklį.
  3. Kai „Apple watch“ išsijungs — vėl paspauskite šoninį laikrodžio mygtuką ir laikykite jį nuspaudę iki laikrodžio ekrane pamatysite „Apple“ logo.

Jei laikrodis pajungtas krautis — prieš atlikdami aukščiau aprašytus veiksmus atjunkite jį nuo „Magnetinio įkroviklio“. Tuo metu kai laikrodžio akumuliatorius įkraunamas, „Apple Watch“ perkrauti negalėsite.

Priverstinis Apple Watch perkrovimas

Neperkraukite „Apple Watch“ jei tuo metu vyksta „watchOS“ operacinės sistemos atnaujinimas. Jei vyksta atnaujinimas — palaukite iki jis bus baigtas.

Apple Watch, Apple logo

Priverstinai „Apple Watch“ perkrauti turėtumėte tik kraštutiniu atveju — jei „Apple Watch“ yra pakibęs ir nereaguoja į jokius veiksmus.

Norėdami priverstinai perkrauti „Apple Watch“:

  1. Nuspauskite ir laikykite mažiausiai 10 sekundžių nuspaudę abu tame pačiame laikrodžio šone esančius mygtukus: šoninį ir apvalų besisukinėjantį.
  2. Kai ekrane pamatysite „Apple“ logo — galite abu mygtukus atleisti.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų