Žvilgsnis į 2017 ir su Naujaisiais 2018 metais!

Tema: Statistika
Su Naujais metais

Štai ir prabėgo dar vieni metai. Norėjau padėkoti Jums, kad skaitote ir komentuojate. Tikiuosi ateinate čia ne tik papykti komentaruose, bet randate ir naudingos informacijos.

Linkiu, kad sekančiais metais Jums ir Jūsų artimiesiems viskas sektųsi puikiai, sveikata nepavestų ir užtektų jėgų kurti svajonių įgyvendinimui. Nepamirškite, kad sėkmė aplanko darbščius.

Nesvarbu kokią ir kokios kompanijos įrangą naudojate — linkiu, kad ji veiktų puikiai ir būtumėte laimingi tuo gaminiu nepriklausomai nuo to ar tai telefonas, kompiuteris, šaldytuvas ar automobilis. Tegul viskas veikia.

2017 metais rašiau vienas ir per metus parašiau 377 straipsnius iš kurių 134 skirti „iOS“, „macOS“, „Apple Watch“ ir kitos „Apple“ įrangos ir operacinių sistemų patarimams. Per metus po straipsniais jūs palikote daugiau nei 1200 komentarų ir metų bėgyje galėjote rinktis iš daugiau nei 6000 laikinai nemokamai ar pigiau platinamų aplikacijų. Į kelis laiškus atsakiau net neskaičiavau, bet manau skaičius taip pat būtų nemažas. Nepamirškite, pasidalinti „Mac Arena“ straipsniais su draugais ir kolegomis ir tai, kad visuomet mielai priimu pavaišinimus kava  — ji man padeda rašyti :)

2017 metais, kaip ir ankstesniais — „Mac Arena“ svetainę dažniau skaito vyrai - 62 proc. Šiek tiek daugiau nei pusė svetainės skaitytojų yra 25–34 metų amžiaus ir svetainėje dažniausiai informaciją skaito savo mobilaus telefono pagalba (48 proc.). Populiariausia „Mac Arena“ skaitytojų tarpe operacinė sistemą „iOS“, antroje vietoje „Windows“. Daugiau nei pusė svetainės lankytojų naudoja „Safari“ naršyklę.

Mac Arena svetainės lankytojai 2017 metais pagal lytį

Mac Arena svetainės lankytojai 2017 metais pagal lytį 2017 metais

Mac Arena svetainės lankytojai 2017 metais pagal amžių

Mac Arena svetainės lankytojai 2017 metais pagal amžių

Mac Arena svetainės lankytojai 2017 metais pagal:

Mac Arena svetainės lankytojai 2017 metais pagal operacinė sistemą, naudojamą įrangą (kompiuteris, mobilus telefonas ir planšetinis kompiuteris) bei naudojamas naršykles

Visiems gražių ir sėkmingų 2018 metų!

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 9 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Ačiū už sveikinumus ir tokia detaliai išdėstyta apžvalgėle 🙂
    Tau taip pat gerų ir laimingų naujųjų 2018 metų!

  2. Gerų ir darbingų 2018 metų Ramūnai. Lauksime ir kitais metais, įdomių ir naudingų straipsnių 😀

  3. Su Šventėm ir ačiū už nuostabius straipsnius

  4. Ačiū Ramūnai už straipsnius! Gerų tau irgi 2018 ir dažniau primink apie kavą! Kartais užsimirštame ir mes tavo skaitytojai :)

  5. Dėkui Jums Ramūnai!

  6. Laimingų naujųjų metų ir ačiū už švietimą! ;)

  7. Su Naujais Metais visus !!! ir kad “obuoliukai” veiktų ilgai !!!!

  8. Su 2018, dėkui MacArena.lt

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų