Apple siūlo Apple Watch savininkams 2018 pradėti iššūkiu

Apple Watch Activity Naujųjų metų iššūkis

Antri metai iš eilės, „Apple“ suteikia galimybę „Apple Watch“ savininkams naujus metus pradėti nauju iššūkiu.

Skirtingomis progomis, „Apple“ kartais ima ir sukuria kokį nors iššūkį „Apple Watch“ naudotojams. Tiesa, dauguma tokių „Apple“ iššūkių yra apriboti kokiomis nors šalimis. Pavyzdžiui Padėkos dienos iššūkis, natūralu, buvo tik pas „Apple Watch“ naudotojus amerikiečius, kaip ir prieš jį buvęs JAV Veteranų dienos iššūkis.

Naujasis, 2017 metų gruodžio 28 dieną „Apple Watch“ pasirodysiantis veiklumo (activity) iššūkis skirtas sveikai sutikti Naujuosius metus. Iššūkio metu reikės uždaryti judesio, pratimų ir atsistojimų (move, exercise ir stand) žiedus septynias dienas iš eilės.

Apple Watch Activity Naujųjų metų iššūkio medalis

„Apple Watch“ naudotojai įvykdydami šias užduotis gali laimėti specialų „iMessage“ lipuką ir pasiekimų medalį „Activity“ aplikacijoje. Medalio ir lipuko dizainas toks pats kaip ir buvo pernai, tiesiog įrašyti nauji metai. „Apple Watch“ naujo aktyvumo iššūkio duomenis atsisiųs iš nutolusio serverio ir išmanaus „Apple“ laikrodžio savininkai apie naują iššūkį bus informuoti atskirai.

Aktyvumo žiedų uždarymas „Activity“ aplikacijoje, septynias dienas iš eilės 2018 metų sausio mėnesį įvykdant užsibrėžtus aktyvumo tikslus, puikiai dera su pasiryžimu Naujus metus pradėti sveikai, aktyviai ir taip gyventi visų metų bėgyje.

Aktyvumo iššūkis yra išskirtinis, vienkartinis, ribotą laiką vykstantis, iššūkis leidžiantis laimėti medalį iki iššūkio laikas baigsis. Teoriškai, paskutinė diena pradėti iššūkį yra 2018 metų sausio 25 diena, nes reikia aktyvumo žiedus uždaryti septynias dienas iš eilės — pradedant pirmadieniu ir baigiant sekmadienį. Žinoma, jei sveikata leidžia galima juos uždaryti daugiau nei vieną kartą per dieną.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų