iOS klaida „pakabinanti“ iPhone

Temos: iOS, iPhone

Nors „iOS 10“ ganėtinai mažai klaidų ir ji veikia labai stabiliai – klaidų vis tik yra.

Italų „AmiciApple“ aptiko naują „iOS“ klaidą, apie kurią vertėtų žinoti, net jei ir tikimybė, kad suspaudysite „iPhone“ pakabinančią mygtukų kombinaciją yra labai maža. Ši klaida egzistuoja visose „iOS 10“ versijose net ir „iOS 10.3.2“ beta 4.

Norint iškviesti klaidą, reikia vienu metu nuspausti „AirDrop“, „NightShift“ ir bet kokį iš apatinėje valdymo pulte esančių mygtukų (žadintuvo/laikmačio, skaičiuotuvo ar foto/video kameros). Suspaudžius šią magišką kombinaciją telefonas tuojau pat pakimba.

Gydymas paprastas - perkraukite telefoną. Galite išbandyti patys, tačiau to daryti nerekomenduoju, nes kiekvienas „iPhone“ sistemos nusimušimas nebūtinai nepalieka pėdsakų telefono sistemoje ir gali kokiu nors keistu būdu atsiliepti vėliau.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Tarkim Iphone 7 pilnas klaidų.... nuolatos kimba iCloud meniu. Stringa iCloud backup ir meto klaidas darant restore. Buvo telefonas pakibęs taip jog visos ikonos nereagavo, galima buvo tik swipinti į dešine, kaire, apačia ir viršų. Neišėjo net išjungti telefono :) po kokiu 7 minučių kažkaip atkibo... ir tai padare viską kas buvo apgaudinėjimą tuo metu kol buvo neaktyvus.

    Ir čia viskas su naujausiu iOS. Bei padarytas svarus įrašymas per iTunes galutines versijos :)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų