„Apple Music“ jau vieneri metai

Gimtadieniniai sveikinimai ir geriausi palinkėjimai „Apple Music“, kuri nebuvo pasitikta ovacijomis ir į kurią kritikai pradžioje žvelgė labai nepatikliai.

2015 metų birželio 30 dieną buvo paleista „Apple Music“ paslauga. Prisimenant kaip ji buvo pasitikta, galima sakyti, kad tai buvo labiau bumbėjimas, nei įprasti aplodismentai skiriami „Apple“. Kritikai į paslaugos galimybes susirungti su jau esančiomis rinkoje tokio tipo paslaugomis, tokiomis kaip „Spotify“ žvelgė įtariai. Naudotojai kraipė galvas žvelgdami į keistą ir suktą aplikacijos dizainą, kuriame nebuvo nieko kas galėtų būti vadinama inovatyvu ar nauja, na gal išskyrus tai, kad „Apple“ turėjo naują savo pačios radijo stotį.

Po poros „Apple Music“ gyvenimo mėnesių, „Apple“ CEO Tim Cook pranešė, kad ši paslauga jau turi 6,5 milijono už paslaugą mokančių vartotojų - trečdalį to, ką turi „Spotify“. Per 2016 metus šis skaičius išaugo iki 10 milijonų - tokį skaičių mokančių naudotojųų pasiekti „Spotify“ sugaišo šešis metus. Dabar „Apple Music“ prenumeratorių skaičius peržengė 15 milijonų vartotojų ribą.

Nors augdama „kaip ant mielių“ „Apple Music“ dar toli nuo tobulumo, tačiau su kiekvienu atnaujinimu ji vis sparčiau artėja jo link. To jai ir linkiu - žengti užtikrintais, stipriai žingsniais tobulumo link.

„Apple“ video skirtas paminėti pirmuosius „Beats 1“ metus.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Gal besinaudojantys "apple music" gali pasidalinti patirtimi? Kai tik atsirado "apple music" ir davė 3 mėn. nemokamai naudotis, buvau pasijungęs, tai man nepatiko, kad LT ne visą muziką davė. Konkrečiai nedavė Tiesto club life, vol. 4 albumo. (Gal dabar jau duoda, nes tuo metu jis buvo naujas. Bet nesvarbu, nes "spotify" galėjai jį klausyti.) Tiesa, jei padarydavai savo account'ą "amerikonu", tada duodavo tą albumą. Taigi ar šiuo metu besinaudojantys susiduria su tuo, kad LT account'as ne viską gauną?
    Neturiu jokių priekaištų "spotify", bet norėtųsi iš principo naudotis "apple music", bet jei jie diskriminuoja lietuvius, tai belieka ignoruoti "apple music" ir likti su "spotify".

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų