Kaip pritaikyti „3D Touch“ jautrumą savo rankai

3D Touch viena „kietesnių“ iPhone 6s ir iPhone 6s Plus naujovių. Ši naujuose Apple iPhone modeliuose įdiegta technologija leidžia greičiau ir patogiau pasinaudoti visa eile paslaugų.

3D Touch nors ir skamba patraukliai ir iš tiesų naudojimąsi visa eile iPhone paslaugų ir aplikacijų padaro patogesniu - ne visiems „prilimpa“ iš karto. Vieni iš karto paspaudžia per stipriai, o kitus erzina iPhone pastovus virptelėjimas kai paspaudžiama stipriau. Jei „nesusidraugaujate“ su 3D Touch - to priežastis gali būti ne jūsų paspaudimo įpročiams pritaikyti numatyti šios funkcijos nustatymai.

  1. Atidarykite iPhone nustatymų aplikaciją Settings
  2. Joje paspauskite ant General, tada Accessibility ir 3D Touch
  3. 3D Touch nustatymai
  4. Pačiame atsidariusio 3D Touch nustatymų lango viršuje yra svirtelė leidžianti šią funkciją atjungti , tačiau neskubėkite jos išjungti.
  5. Žemiau, „3D Touch sensitivity“ skirsnyje yra slankiklis leidžiantis padidinti ar sumažinti ekrano jautrumą paspaudimui. Kuo slankiklis yra arčiau „Light“ tuo silpniau reikės spausti norint iškviesti kontekstinį aplikacijos meniu ar aktyvuoti „stiprų paspaudimą“, na o jei esate pratęs telefono ekraną maigyti „iš širdies“ - svirtelės slinktelėjimas link „Firm“ turėtų panaikinti per dažnus ekrano klaidingus jūsų paspaudimo interpretavimus.
  6. Norėdami patikrinti naujus 3D Touch jautrumo nustatymus - spustelėkite ant paveikslėlio, žemiau slankiklio esančioje „D Tuch sensitivity test“ skiltyje ir jei naujas nustatymas vis dar netenkina - pastumdykite ekrano jautrumo paspaudimui reguliavimo svirtelę.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Reiks pabandyt paderint - gal bus dar "natūraliau". bet kažkaip ir su defaultiniais nustatymais šitas "feature'as" man prilipo iškart.

  2. Pagaliau gavau savo naująjį 6s:) nu superinis daiktas, man lai kažkaip labiau "Light" patinka.
    Apskritai, po 4s - kosmosas ne telefonas:)

  3. Man ant iPhone 6s plus Light irgi geriau

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų